NLcar
Image default
Computers / Internet

Welke combinatie van matrassen voor de boxspring kopen?

De boxspring kent een aantal lagen van matrassen, maar welke samenstelling van matrassen is optimaal voor u? hierbij helpen wij u een handje met wat tips voor welke mogelijkheden u heeft op het gebied van matrassen als u geïnteresseerd bent in een boxspring kopen. Boxspring kopen met aanverwante accessoires zoals matrassen of hoeslakens? Kijk dan eens op de website van boxspringgekte.

Onze matrassencombinatie

Voor het kiezen van de juiste combinatie van matrassen voor de boxspring is uw gewicht belangrijk. Bij een gewicht dat lager licht dan 80kg adviseren wij een bonellverning als ondermatras te gebruiken voor uw boxspring. Dit matras kenmerkt zich als zacht en comfortabel en kent een gezamenlijke binding tussen de veren. De boxspring wordt compleet gemaakt door een pocketveringmatras.

Als u zwaarder weegt als 80kg raden wij aan een andere samenstelling voor de boxspring te kopen. Hierbij is het gebruik van twee pocketvering matrassen gebruikelijker, zodat er meer druk wordt gecompenseerd en dus meer ondersteuning te beiden aan de rug.

Tweepersoons boxsprings

Als u een tweepersoons boxspring koopt kunt er ervoor kiezen om een enkel matras of dubbele matrassen te kopen. Als u ongeveer dezelfde slaapgewoonten heeft als uw partner kunt u een eenpersoons matras voor de boxspring kopen. Als jullie verschillende slaapgewoontes heeft dan kunt u overwegen losse matrassen voor de boxspring te kopen. Door deze losse matrassen is dat men geen bewegingen voelt van de partner. Er zijn tevens diverse mogelijkheden om de ruimte tussen de matrassen op de boxspring op te vullen. Zo kan men een Special stukje matras voor de boxspring kopen of gebruik maken van een zogenaamde topper, een dun matras wat men bovenop het matras legt.

Geïnteresseerd om een matras voor de boxspring te kopen?

Nu u op weet waar u op moet letten bij het kopen van matrassen voor de boxspring ben u wellicht geïnteresseerd geraakt. Op www.boxspringgekte.nl kunt u een breed scala aan boxsprings kopen. Tevens kunt u alle accessoires zoals matrassen, hoeslakens en andere toebehoren voor de boxspring kopen.