NLcar
Image default
Computers / Internet

NuCall zorgt voor uw bereikbaarheid

NuCall Vast Mobiel Internet is een bedrijf dat zich inzet voor bedrijfstelecommunicatie en is tevens specialist in zakelijke vaste & mobiele telefonie en internet. NuCall biedt verschillende diensten aan die uw bedrijf kunnen optimaliseren, namelijk NuVoIP, NuMobile, Nu3CX, NuInternet en NuSIP. Elk zijn ze gericht op een specifieke communicatievorm zoals telefonie binnen uw bedrijf. NuCall staat garant voor bereikbaarheid van uw bedrijf en we zijn zelf ook 24/7 bereikbaar voor vragen en/of problemen. De vijf kernwaarden die NuCall waarborgt zijn direct, integer, resultaatgericht, enthousiast, commitment en toetsen. Deze filosofie proberen wij zo lang mogelijk door te zetten en onze visie is gericht op uw tevredenheid.

De diensten van NuCall

Zoals reeds genoemd kunt u bij NuCall kiezen uit NuVoIP, NuMobile, Nu3CX, NuInternet en NuSIP. Kort zullen deze diensten even worden besproken. NuVoIP zorgt ervoor dat er een goede telefonie binnen uw bedrijf is. U kunt kiezen uit de NuVoIP complete, NuVoIP professional en NuVoIP professional, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Communicatie is erg belangrijk binnen een bedrijf en u kunt bij NuCall rekenen op een goede bedrijfstelecommunicatie. Bij NuMobile wordt het belgedrag en dataverbruik binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens zal er gekeken worden welke provider het beste op uw wensen en gegevens aansluit. Nu3CX, of simpelweg 3CX, is een nieuwe communicatietechnologie die gebaseerd is op het aantal gelijktijdige externe gesprekken en niet op het aantal gebruikers/werkplekken. Hierdoor is 3CX het snelst groeiende VoIP telecomsysteem in de wereld. Bij NuInternet wordt er een internetverbinding gezocht die bij uw bedrijf past. U kunt dan ook rekenen op een hoge kwaliteit internetverbinding die optimaal werkt. NuSIP dient eigenlijk als de tussenstap van normale telefonie via de telefoonlijn naar de telefonie via internet, oftewel VoIP. Bij NuSIP blijft u nog gebruik maken van uw eigen apparaten en toestellen, maar zal er wel overgeschakeld worden naar telefonie via internet.

Meer over NuCall

Natuurlijk beantwoordt NuCall ook graag uw vragen of problemen met betrekking tot onze services. We hebben een klantenservice die 24/7 beschikbaar is om u verder te helpen. Voor meer informatie over NuCall kunt u terecht op onze website www.nucall.nl of een van onze medewerkers vertelt u graag meer.