NLcar
Image default
Computers / Internet

Veranda nodig in Veenendaal? Exalto Hoveniers heeft het!

Bent u toe aan een nieuwe veranda in Veenendaal en omstreken? Exalto Hoveniers uit Rhenen heeft het. Het bedrijf is jarenlang gespecialiseerd in onder andere veranda’s, terrasoverkappingen, pergola, tuinhuizen en meer. Onze medewerkers staan u graag te woord met een gemeende glimlach. We streven er voornamelijk naar om u zo professioneel mogelijk te ondersteunen en advies op maat te geven. Exalto Buiten Wonen werkt alleen met materialen die volledig duurzaam zijn. 

Uw persoonlijke wensen worden bij Exalto Hoveniers verwezenlijkt. Het moet niet alleen voldoen aan deze punten, tevens is het voor ons belangrijk dat uw ideeën mooi aansluiten bij de stijl van uw woning. U kunt rekenen op resultaat als u kiest voor Exalto Hoveniers!

Hoe te werk

 

Stel, u heeft gekozen voor Exalto. Als eerst maken wij een afspraak voor een gesprek. In dit gesprek bespreken wij uw wensen, zodat wij een ontwerptekening kunnen opstellen naar aanleiding van deze wensen. Vervolgens krijgt u een voorstel binnen. Door middel van dit voorstel krijgt u een indruk van wat de kosten zo ongeveer zullen zijn. Bent u het met het voorstel eens? Dan is het tijd voor ons team!

Veranda’s in Veenendaal

Een van onze specialiteiten zijn veranda’s, te verkrijgen bij ons bedrijf in hartje Veenendaal. Wij verzorgen alles voor u. Zo krijgt u vrijblijvend advies voor uw situatie en regelen wij de rest van het gehele concept. Als u barst van de ideeën, maar niet precies weet hoe u dit aan moet pakken, geen probleem! Hier is Exalto Hoveniers voor. Twijfel niet, schakel ons in!

U kunt rekenen op een veranda op maat die passend is bij uw tuin en woning. De uitstraling, indeling en uitvoering? U bepaalt het helemaal! Zo kunt u heerlijk vertoeven in uw tuin met voldoende privacy, onder genot van een lekker drankje uiteraard! Een groot voordeel van een veranda? Lekker buiten zitten terwijl er een flinke regenbui op komst is! Een extraatje toevoegen als een serre of afsluitbare ruimte is potentieel.

Kiezen voor Exalto Hoveniers

U kiest voor Exalto Hoveniers, dé specialist in terrasoverkappingen, veranda’s, houten schuren, carports, tuinhuizen en pergola’s in Veenendaal. Maak vandaag nog een afspraak! Bel 0318 – 76 83 14 om geheel vrijblijvend een afspraak te maken met één van onze medewerkers.