NLcar
Image default
Computers / Internet

Beste plaatsen om online gadgets te kopen

Als je van plan bent om een gadget cadeau te kopen, wil je misschien gewoon achterover leunen, je vingers buigen en online bestellen. Dit jaar zullen de beste digitale gadgets eerder online te vinden zijn. Maar er zijn zo veel plaatsen om online te kopen dat het serieus overweldigend kan zijn, en de meeste mensen gewoon eindigen op Amazon omdat ze geen idee hebben waar te beginnen met zoeken elders. Maar zijn de populairste online winkels echt de beste? Lees Joyboy reviews.

Amazon

Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing dat maar liefst 40% van alle online elektronica aankopen worden gedaan op Amazon. Deze mega-retailer heeft het allemaal, en veel elektronicaproducenten verkopen hun goederen rechtstreeks via Amazon, dus er zijn weinig (of geen) extra kosten aan verbonden. Snelle verzending is ook een pluspunt, en Amazon Prime leden krijgen twee dagen gratis verzending, zolang het item zich in een Amazon-winkel bevindt. De detailhandelaar geliefde Daily Deals sectie begint te hellen in afwachting van de vakantie winkelen rush, dus houd je ogen uit voor korte, rock-bottom verkoopprijzen op gadgets. Amazon heeft alles, en is een geweldige keuze, maar dat betekent niet dat het de enige keuze is.

 

B&H 

De best gewaardeerde online elektronicawinkel is B&H. Het heeft de bulk koopkracht van Amazon, maar deals alleen in de elektronica, dus ik ga nooit zoeken naar een gadget ik wil en eindigen met een pagina vol met babykleding die toevallig een vergelijkbare naam hebben. B&H’s gebruikte apparatuur selectie is enorm en een geweldige manier om honderden of zelfs duizenden dollars te besparen op gereviseerde hardware die zo goed als nieuw is. Ze versturen naar vrijwel elke plek op aarde en ik vind het geweldig dat ik op elk moment live kan chatten met een vertegenwoordiger om er zeker van te zijn dat ik niet met iets terugkom wat ik nodig heb.

Joyboy 

Joyboy is een geweldige plek om naar deals te zoeken en goede service te krijgen. Joyboy was vroeger een geheim dat alleen de geeky shoppers wisten, maar nu komt bijna iedereen die elektronica koopt er vroeg of laat terecht. Joyboy is goed vanwege zijn klantenservice, die tegenwoordig vrij zeldzaam is, dus ik ben nooit bang om een grote bestelling te plaatsen. Ik ben een beetje verslaafd aan Joyboy’s dagelijkse deals, bekijk de Joyboy reviews en lees de ervaringen van andere gebruikers.

Crutchfield 

Deze jongens zijn de ultieme experts in alles wat met audio te maken heeft. Ik heb ontdekt dat Crutchfield een geweldige plek is om online te winkelen, zelfs als je niet precies weet wat je wilt. Als je bijvoorbeeld weet dat je een speakersysteem of een mooie koptelefoon wilt, maar niet zeker weet welke, dan is de live chat functie een geweldige manier om alle details en persoonlijke aanbevelingen te krijgen van iemand die hun leven met deze gadgets bezig is. De 60-dagen retourbeleid en de gratis verzending vormen de kers op de taart.