NLcar
Image default
Computers / Internet

Aluminium schuifpui voor uw woning

Bent u op zoek naar een aluminium schuifpui voor uw woning? Dan bent u bij Schipper Ede aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1959 specialist als het gaat om het produceren en plaatsen van zowel schuifpuien als kozijnen. Met onze zeer duurzame aluminium schuifpuien kunt u maximaal lichtinval verwachten in uw woning. De lichtinval maakt uw huis niet alleen lichter en warmer maar zorgt ook voor een slankere en grotere uitstraling dan wanneer u kiest voor andere materialen zoals bijvoorbeeld schuifpuien van hout of kunststof.

Aluminium schuifpui

Als u een aluminium schuifpui bij Schipper Ede aanschaft dan krijgt u vele voordelen. Eerder kon u lezen dat deze schuifpuien voor meer lichtinval dan schuifpuien van andere materialen zoals hout en kunststof maar daarnaast zijn er ook nog vele andere voordelen. Wij zetten deze voordelen graag voor u op een rijtje. Om te beginnen zijn deze schuifpuien makkelijk en snel aan te brengen omdat u deze puien niet vooraf hoeft te schilderen door de kleur-poedercoating die is aangebracht. Dit scheelt een hoop geklus in uw woning. Een ander voordeel van de puien van Schipper Ede is dat u bij ons zelf uw kleuren kunt samen stellen zodat de materialen goed op elkaar afgestemd zijn en bij de rest van uw woning en interieur passen. Vindt u het lastig om zelf te beslissen? Dan geven wij u graag advies bij de kleurkeuze en wij weten voor iedere situatie een gepaste oplossing. 

Hoe gaan wij te werk?

Als u eenmaal de schuifpuien heeft gekozen (inclusief de kleurensamenstelling), dan gaan wij graag voor u aan het werk. Met onze jarenlange expertise helpen wij u dus niet alleen bij het ontwerpen van de puien maar ook natuurlijk bij het realiseren van het ontwerp. Bij Schipper Ede werken er een aantal professionele monteurs die vakkundig te werk gaan om uw schuifpuien netjes op te leveren in uw woning. Ook zorgen wij ervoor dat uw huidige kozijnen weggehaald worden zodat de gebruiksklare puien geplaatst kunnen worden. Dit doen wij allemaal binnen één dag zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe woning.