NLcar
Image default
Computers / Internet

Incassobureau nodig in Arnhem?

Wanneer u op zoek bent naar een incassobureau in Arnhem, dan zit u goed bij Groeneveld GDW. Wij streven ernaar om doelgericht en menselijk te incasseren. In het incassotraject zijn wij uw besluitvaardige gids, en helpen om het allemaal vlot en menselijk af te handelen. Uniek in ons handelen is dat we zorg dragen voor zowel de opdrachtgever als de debiteur, om zo samen tot de juiste oplossing te komen. Het is namelijk zo dat incassotrajecten pas beginnen wanneer het echt niet anders kan, vaak is er vooraf al een lang en stressvol proces doorgelopen waar alle partijen niet van hebben genoten. Juist daarom zien we het als wenselijk om het traject met zorg door te lopen.

Groeneveld GDW

U kunt bij ons incassobureau in Arnhem terecht voor al uw incasso’s. Wij zijn als gerechtsdeurwaarder bevoegd in het uitvoeren van incassowerkzaamheden. Wanneer het zover mag komen, kunnen we ook overgaan op de gerechtelijke procedure, hiervoor hoeft u niet doorverwezen worden naar een ander bureau.

De incassoprocedure

Bij ons begint de incassoprocedure met de pre-incassobrief, hiermee bieden we uw debiteur de laatste mogelijkheid om zonder extra kosten alsnog te betalen. U hoeft hiervoor geen confrontaties aan te gaan, of ongemakkelijke gesprekken te voeren over hoe de betaling uitblijft. Wij merken dat deze pre-incassobrief vaak al genoeg is om de debiteur aan te sporen om de betaling te voldoen, om ze de verdere incassoprocedure te voorkomen.

Na de pre-incassobrief

Helaas helpt de pre-incassobrief niet altijd, en in dat geval nemen we het van uw over. Met een redelijke en correcte toon beginnen met de incassoprocedure. Daarbij waken we over de vervaltermijnen en streven we ernaar om de betaling zo vlot mogelijk af te wikkelen.

De deurwaarder

Wanneer het incassotraject niets oplevert, kunnen we met uw toestemming overgaan tot de gerechtelijke procedure. Intern wordt het dossier overgedragen aan de deurwaarder, en u heeft er op die manier weinig omkijken naar, terwijl u wel de regie houdt over het traject en altijd inzicht behoudt in de procedure. Meer informatie? U kunt het allemaal vinden op onze website.