NLcar
Image default
Computers / Internet

Monasso scooter

De Monasso scooter is helemaal van deze tijd. De Monasso scooter is een elektrische scooter en daarmee voorkom je uiteraard de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen. Elektrisch vervoer heeft nu eenmaal de toekomst. Op deze manier kan jij ook je steentje bijdragen aan een beter milieu. Nu is een scooter uiteraard een vervoermiddel dat vele voordelen biedt ten opzichte van andere middelen. De Monasso scooter is goedkoop stijlvol en heeft enorm veel te bieden. Zo kan je al vanaf €47,37 per maand bij Polderscooter.nl een Monasso scooter leasen. De Monasso is krachtig, wendbaar en geruisloos. Wanneer je lange afstanden moet afleggen,dan kan je overschakelen op cruise control.De Monasso is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende uitvoeringen. Tevens is hij uitgerust met een usb-telefoon oplader. Wanneer je het woord elektrisch hoort, dan rijst meteen de vraag hoe je deze scooter moet opladen. De batterij is zeer gemakkelijk te ontkoppelen. Deze kan vervolgens in elk stopcontact worden opgeladen, net zoals je telefoon in feite. De batterij weegt maar 8,5 kilo dus deze is gemakkelijk mee te nemen. We weten allemaal dat scooters met enige regelmaat worden gestolen helaas. Bij de Monasso is dit een ander verhaal.

Monasso scooter goed beveiligd

De Monasso scooter beschikt over een fantastisch beveiligingssysteem. Met een afstandsbediening is de Monasso scooter te vergrendelen. Wanneer wordt getracht om de Monasso scooter te stelen, dan zal dat uitdraaien op een teleurstelling voor de dief. Het wiel wordt geblokkeerd. Tevens krijg je te maken met een hard alarm geluid en zwaaiende lichten. De Monasso scooter loopt voorop op het gebied van beveiliging. Uiteraard wordt er standaard een slot bijgeleverd door Polderscooter.nl

Polderscooter.nl

De Monasso scooter is verkrijgbaar bij Polderscooter.nl. Polderscooter.nl heeft een zeer breed assortiment aan scooters, welke je zowel kan leasen als kopen. Daarnaast kan worden gekozen voor diverse onderhoudspakketten. Naast de Monasso scooter heeft Polderscooter nog veel meer te bieden. Deze maand is er een showroom  stuntverkoop met de meest waanzinnige aanbiedingen. Is de Monasso scooter iets voor jou, of ben je op zoek naar een ander type scooter, bezoek dan de website en ontdek wat Polderscooter in huis heeft.