NLcar
Image default
Computers / Internet

Dankzij SAM assistants, kon ik me weer focussen

Ik heb laatst de hulp ingeschakeld van het bedrijf, SAM assistants. Zij bieden tijdelijke assistenten aan voor een goede prijs. Zelf heb ik een eigen onderneming met een paar werknemers in dienst. Alleen dit betekent ook dat ik alles qua administratie en andere zaken in mijn eentje moet doen. Hierdoor had ik niet veel tijd over om andere belangrijke taken te voltooien. Dus het werd tijd dat ik op zoek ging naar iemand die mij een handje kon helpen.

SAM assistants was precies wat ik zocht

In het begin had ik geen idee dat een bedrijf zoals SAM Assistants bestond. Want ik had eerst een oproep gedaan op het internet voor mensen die op zoek waren naar een baan voor een assistent. Helaas kreeg ik daar niet genoeg respons op en moest ik iets anders verzinnen. Een werknemer van mij, kwam laatst bij mij langs met het idee van SAM Assistants. Eerst vond ik het een apart idee, maar ik zou wat meer onderzoek ernaar doen. Uiteindelijk was het precies wat ik zocht. Iemand die mij met bepaalde taken kon helpen, terwijl ik de belangrijke taken kon doen voor mijn onderneming. Ik nam meteen contact op met het bedrijf en kon daar op gesprek komen om meer details te vertellen over de situatie.

Groei in de onderneming

Het gesprek bij het bedrijf die heel goed. Ze begrepen waar ik mee zat en hadden dit vaker gezien bij hun klanten. Bovendien hadden de ideale persoon die bij mij op kantoor kon komen. Het was een erg vriendelijke vrouw die veel wist over administratie en meer. Ze kreeg van ons een proefmaand om te kijken of dit was een goede keuze was. Maar ik kan niet meer zonder haar. Door haar aanwezigheid is de groei van mijn onderneming alleen maar omhoog gegaan en kon het niet meer beter. Ik voel me niet meer gestresst en ik kan nu mij focussen op de belangrijke dingen, terwijl zij de bijzaken regelt.

Contact

Wilt u ook een tijdelijke assistent voor uw onderneming? Bekijk dan de website van SAM Assistants voor meer informatie over de diensten die zij aan u kunnen leveren.