NLcar
Image default
Computers / Internet

Bax Houthandel: Dé producent en specialist voor uw houten vloer.

Bij Bax Houthandel heeft men zichzelf een formule opgelegd: Het leveren van houten vloeren onder de gemiddelde marktprijs. Dit realiseren zij door zelf de houten vloer te produceren in hun eigen vloeren fabriek in Barneveld. Hierbij worden alle materialen bij de bron ingekocht. Daarnaast worden de houten vloeren door eigen teams geïnstalleerd.

De houten vloeren van Bax Houthandel

Als u kiest voor een voordelige, kwalitatief hoogwaardige houten vloer van Bax Houthandel dan maakt u een goede keuze. Zij nemen het hele proces uit uw handen. Om te beginnen wordt de door u gekozen houten vloer in eigen beheer op maat gemaakt. Bax Houthandel produceert hun houten vloeren in het hoofdfiliaal te Barneveld. Omdat zij de materialen bij de bron inkopen is er geen tussenhandel nodig. Hierdoor kunnen ze voordelige prijzen hanteren voor hun houten vloeren. De laatste stap, het installeren van de vloer, wordt door het eigen personeel bij u op locatie gedaan.

Er zijn verschillende soorten houten vloeren waardoor het lastig kan zijn om een keuze te maken. Daarom adviseert Bax Houthandel u graag over een passende vloer voor uw situatie.

De verschillende houten vloeren

Bij Bax Houthandel heeft u de keuze uit verschillende voordelige houten vloeren die hieronder kort worden toegelicht.

Lamelparket

Lamelparket is een slim technisch concept die als vloer zeer veel mogelijkheden heeft. Bax Houthandel biedt u de keuze uit twee verschillende soorten lamelparket:

  • Smart Life Lamelparket: ​ dit zijn slimme vloeren van echt hout waar u niet veel voor betaalt en toch een zeer verantwoorde kwaliteit krijgt.

  • Long Life Lamelparket​: een productgroep met een hogere kwaliteit in vergelijking met de Smart Life producten. De planken van dit lamelparket kunnen in nieuwbouwhuizen worden geplaatst en kunnen eveneens op vloerverwarming geïnstalleerd worden.

De massieve houten vloer

De massieve houten vloer van Bax Houthandel is 20 millimeter echt hout, zoals al eeuwen wordt toegepast. Massieve vloeren zijn er in een breed scala aan eiken. Daarnaast is er een groot assortiment verouderde vloeren en heeft u keuze uit nog eens rond de twintig andere houtsoorten.

Parketvloer

U kunt kiezen uit diverse soorten parketvloeren: van de klassieke variant tot aan een parketvloer met een moderne knipoog. Ook heeft u de mogelijkheid voor een parketvloer met een breed visgraatpatroon in een lamel uitvoering of een parketvloer bestaande uit stroken in lange delen, al dan niet verouderd of in patroon gelegd zoals visgraat, vlecht- of blokvloer.

Bekijk de vloeren op http://www.baxhouthandel.com/.