NLcar
Image default
Bedrijven

Tips om zuiniger om te gaan met jouw telefoon

Ken jij ook zo iemand die al maanden met een gebarsten scherm rondloopt? Je vraagt je dan vast af hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. Toch is het barsten van een scherm niet heel ongewoon. Net zoals bij veel dingen zit ook hier een ongeluk in een klein hoekje. Het kan zijn dat je telefoon uit je zak vliegt bij een paar meter rennen. Of misschien heeft jouw huisdier jouw mobiel toegetakeld, bewust of onbewust. Hieronder lees je over enkele tips die jou erbij helpen om jouw telefoon zo duurzaam mogelijk te gebruiken.

Smartphone hoesjes

Als je het gebarsten scherm voor wilt zijn voordat het te laat is, dan kun je een hoesje kopen voor jouw telefoon. Smartphone hoesjes zijn er in verschillende kleuren en maten en houden jouw telefoon veilig tegen schade. Zo heb je extra beschermende cases, die valschade absorberen met rubberen kussentjes. Of je hebt hoesjes die je met een kliksysteem vast kunt maken aan je broek of met een touwtje om je nek kunt dragen. Zo zal je telefoon niet weg kunnen schieten bij een snelle uitbundige beweging. Naast het feit dat smartphone hoesjes goed zijn voor het beschermen van jouw telefoon, zijn ze vaak ook heel modieus en kun je ze gebruiken om jouw mobiel een blitse look te geven.

Koop een screenprotector

Ben je niet zozeer bang dat je jouw telefoon laat vallen, maar denk je dat er snel krassen op je scherm kunnen komen? Dit zou bijvoorbeeld kunnen omdat jouw sleutels tegen het scherm aan schuren in je broekzak. Koop hiervoor een screenprotector. Dit is een laagje dat je op je scherm plakt, waardoor het beter bestendig is tegen krassen en drukschade.

https://www.telefoonhoesje.nl/