NLcar
Image default
Bedrijven

Welke trouwauto kies ik?

Zoveel keuzes die je moet en kan maken, bij het voorbereiden van je trouwdag. Eén van die keuzes is, welke trouwauto kiezen we? Er zijn heel wat modellen en kleuren waar je uit kan kiezen, en als je niet helemaal weet wat je wil, kan je verdwalen in het doolhof van keuzes. Je blijft zoeken op internet, brochures bekijken, overleggen met elkaar en anderen. En toch blijft de keuze lastig. Hoe kan je dan wel een goede keuze maken?

Gerelateerde voertuigen

Begin eens met nagaan of er een bepaald soort voertuig is, waar je echt iets mee hebt. Dat kan een koets zijn omdat dat een onderdeel was van jullie eerste vakantie samen. Maar het kan ook werk gerelateerd zijn. Een bedrijfswagen kan soms ook gebruikt worden als trouwauto. Denk aan een:

• Wagen van een hulpdienst
• Militair voertuig
• Tractor
• Truck

Of kies eens iets totaal anders:

• Een fiets
• Een brommer
• Een motor

Kleurkeuze

Hebben jullie niks met de keuzes hierboven, dan kan je altijd nog kiezen in de kleur die jullie willen. Is er al wel een keuze gemaakt over de kleur van de jurk, het pak, de bloemen, neem dit mee door naar de auto. Wil je de auto dan in dezelfde kleur of juist afwijkend. Een gele auto met roze en witte bloemen, laat de bloemen meer uitkomen dan een roze of witte trouwauto.

Nieuw of oud?

Waar gaat jullie hart sneller van kloppen? Het nostalgische gevoel van een oldtimer, of de luxe en het comfort van het nieuwste model dat net uit de fabriek is gekomen? Willen jullie een statement maken door bewust voor een elektrische auto te gaan? Alles kan en alles mag.

Waar de keuze echt begint, is bij jullie. Denk vanuit jullie zelf, dan is de keuze voor een passende trouwauto makkelijker te maken.