NLcar
Image default
Zakelijk

Wat zijn fefco dozen

Iedereen met een webshop, een goed lopend marktplaatshandeltje of een eigen bedrijf heeft er wel eens van gehoord en maakt er waarschijnlijk ook gebruik van: fefco dozen. Maar wat is een fefco doos eigenlijk? Zoals je weet bestaan er erg veel verschillende soorten dozen. Grote dozen, kleine dozen, maar ook de manier van een doos in elkaar zetten verschilt. Toch bestaan er een aantal ‘standaard’ dozen. Voor deze dozen is een internationale code voor bedacht, de fefco code. Zo is meteen voor iedereen duidelijk om welk model doos het gaat. Dus wil je een aantal dozen bestellen, maar lijken de foto’s wel erg op elkaar op de website? Dan kan je heel gemakkelijk gebruik maken van de fefco code. Zo weet je zeker dat je de juiste doos bestelt.

Verzenden met fefco dozen

Als je veel producten verzendt dan is de kans groot dat je gebruik hebt gemaakt van verschillende soorten fefco dozen. Deze dozen zijn namelijk van hoge kwaliteit en worden dan ook vaak gebruikt door bijvoorbeeld webshops. De producten die je gaat verzenden zullen namelijk nogal wat stoten en botsingen moeten weerstaan tijdens transport. En natuurlijk wil je niet dat je product of de doos beschadigd aankomt bij je klant. Fefco dozen kunnen wel tegen een stootje en zijn daarom uitermate geschikt voor verzendingen.

Dozen op maat

Het is altijd erg vervelend als er nog veel loze ruimte zit rondom je product als je deze in de doos hebt geplaatst. Deze loze ruimte moet je opvullen om beschadigingen te voorkomen. Opvullen kan bijvoorbeeld met oude kranten of noppenfolie. Maar nog beter is het om dozen op maat te bestellen. Ook kan je de dozen laten bedrukken in jouw eigen huisstijl of met jouw logo op. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar geeft ook een professionele uitstraling.

https://endlessbranding.com/fefco-dozen