NLcar
Image default
Zakelijk

Altijd kwalitatieve verlichting

Wanneer je aan het werk bent in de vrachtwagen, truck of graafmachine is het belangrijk om goede, duidelijke verlichting te hebben. Vooral omdat je wat hoger zit, moet je het gebied om het voertuig heen goed kunnen zien. Zo zie je obstakels op tijd aankomen. Voor je voertuig kun je een LED light bar aanschaffen. Op de website vind je het volledige en ruime assortiment aan LED light bars. Afhankelijk van hoe sterk de verlichting moet zijn, zijn er light bars in diverse prijsklassen en sterktes.

Naast de sterkte van de verlichting is waterdichtheid ook een belangrijke factor. Het voertuig is natuurlijk altijd in de buitenlucht, waardoor het bestand moet zijn tegen allerlei weersinvloeden. Het grootste deel van de exterieurverlichting is dan ook volledig waterdicht.

 

LED light bar op de auto

Het is ook mogelijk om light bars op je auto te bevestigen. Dit geeft je auto natuurlijk meteen een erg luxe uitstraling. De light bars worden op auto’s vooral gebruikt in races zoals rally’s en Dakar. Bovendien kun je in donkere plekken dan erg goed zien. Het is wel belangrijk om te vermelden dat niet elke light bar geschikt is om op de openbare weg te gebruiken. Sommige light bars zijn hier echt te fel voor, waardoor je andere bestuurders kunt verblinden. Wil je graag een model voor de bouw, of juist een voor eigen gebruik? Schroom dan niet om om advies te vragen, zodat je altijd met het juiste model naar huis gaat.