NLcar
Image default
Auto's en Motoren

Huur een unieke trouwauto voor jullie trouwdag

Huur een unieke trouwauto voor jullie trouwdag

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan zijn er een hele hoop dingen die geregeld moeten worden. Een fijne trouwlocatie, een bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand, trouwkleren, getuigen, uitnodigingen, muziek voor tijdens het avondfeest en ga zo maar door. Maar vergeet niet om ook een unieke trouwauto te huren die jullie op komt halen en naar de ceremonie kan brengen! Bij Trouwautosverhuur.nl kunnen jullie terecht voor de uniekste en mooie trouwauto’s. In dit artikel vertellen we je graag wat meer over de mogelijkheden.

Een unieke dag

Een huwelijk is een unieke en persoonlijke gebeurtenis. Het is daarom slim om vooraf na te denken over hoe jullie ideale dag er uit moet gaat zien. Op welke trouwlocatie willen jullie trouwen? Wie moeten er allemaal uitgenodigd worden, maar ook: hoe gaan jullie naar de ceremonie toe. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om in je eigen dagelijkse auto naar de ceremonie te rijden, maar het is natuurlijk veel mooier om voor deze unieke gelegenheid een prachtige trouwauto te huren!

Unieke trouwauto’s

Bij trouwautosverhuur.nl beschikken ze over een groot aantal zeer unieke trouwauto’s. Zo hebben ze een goed onderhouden Ford Mustang Cabrio uit 1967. Of wat dachten jullie van een toffe Cadillac Deville uit 1959. Naast deze klassieke trouwauto’s beschikt trouwautosverhuur.nl ook over hele gave sportieve auto’s zoals een Ferrari 360 Modena Spider uit 2004 of een Dodge Charger SRT8 Superbee uit 2009. Van Klassiekers, tot moderne sportauto’s en van cabrio’s tot toffe foodtrucks. Vrijwel alles is mogelijk.

Een trouwauto kan ook goedkoop

Dat niet iedere trouwauto super duur hoeft te zijn, weten ze bij trouwautosverhuur.nl. Daar verhuren ze ook een aantal betaalbare trouwauto’s. Zo kun je bij hun al een hele gave Bentley MK VI huren voor slechts €170 voor 2 uur. Of wat dacht je van een klassieke Volkswagen Kever Cabrio voor slechts €375 voor de hele dag. Zo is het huren van een trouwauto voor iedereen een goede mogelijkheid.

https://www.trouwautosverhuur.nl/