NLcar
Image default
Bedrijven

Oldtimer verhuur: waar rekening mee houden?

Wil je een oldtimer huren? Dan moet je goed opletten waar je deze huurt. Er zijn veel officiële verhuurbedrijven en gepassioneerde verhuurders, ook zijn er helaas genoeg plekken waar de verhuur minder is. In dit artikel lees je waar je op moet letten bij een oldtimer verhuur en hoe je zo altijd de perfecte oldtimer kunt huren, tegen een voordelig tarief en de beste services.

Red flags als het gaat om oldtimer verhuur

Allereerst is het belangrijk om duidelijk te hebben, wanneer je niet akkoord moet gaan met de verhuur. Wij hebben een aantal “Red Flags” opgesteld. Dit zijn keerpunten waarbij je moet inzien dat de verhuur niet optimaal is. De grootste Red Flags bij oldtimer verhuur zijn als volgt:

– Geen foto’s online beschikbaar van de wagens
– Slechte communicatie met de klant
– Geen inzicht in de voorwaarden
– Onduidelijke voorwaarden
– Te hoog eigen risico voor de huurder
– Geen eigen website, alleen verhuur via Marktplaats, Facebook e.d.

Zo herken je een goede verhuurder

Je wilt natuurlijk altijd een goede oldtimer huren en een oldtimer is pas zo goed, als de verhuurder. Daarom is het belangrijk om de juiste verhuurder te vinden. Dat is helemaal niet zo moeilijk. Zoek iemand die gepassioneerd is over de oldtimers en hier echt zijn of haar vak van heeft gemaakt. Bekijk de website en het aanbod en vraag eventueel meer informatie over de voorwaarden van de verhuur. Een simpele manier om meer te weten te komen over de verhuurder, is door reviews te lezen. Zijn deze positief en wat zijn de eventuele op- of aanmerkingen voor de verhuurder? Dit kan cruciaal zijn voor de volgende klanten.

Een goede oldtimer huren hoeft vandaag de dag helemaal niet lastig te zijn. Je hoeft niet op zoek naar een particulier die toevallig een oldtimer heeft staan, maar je kunt gewoon naar grotere verhuurders gaan voor een oldtimer huren.