NLcar
Image default
Bedrijven

Camper huren bij Topcamperverhuur.nl

Zie je het helemaal zitten om met een camper op reis te gaan? Met een camper kun je avontuurlijk, maar ook met een beetje luxe reizen waar naartoe je maar wilt. Met een camper reizen is ideaal, omdat je kunt reizen en slapen in één. Ideaal voor een weekendje weg in de natuur, maar ook voor tijdens een langere reis door verschillende landen. Met een camper heb je heel veel vrijheid. Daarnaast kun je met een camper meer spullen meenemen dan wanneer je in een tent zou verblijven. Ook heb je met een camper de mogelijkheid om fietsen gemakkelijk mee te nemen.

Camper huren bij Top Camper verhuur

Bij Top Camper verhuur kun je terecht om een camper naar wens te huren voor jouw vakantie. Een camper kun je al huren vanaf 84 euro per dag. Top Camper verhuur zorgt dat de camper perfect voor je klaarstaat en ook bij het terugbrengen zorgt Top Camper verhuur voor de schoonmaak van de camper. Bij het huren van een camper krijg je ook een uitgebreide instructie en je kunt ook een rijinstructie krijgen wanneer je nog niet eerder in een camper hebt gereden.

Verschillende soorten campers van Top Camper verhuur

Top Camper verhuur beschikt over 8 fantastische campers. Alle campers zijn al volledig voor je ingericht. Je kunt je eigen spulletjes inpakken en zo met de camper wegrijden. Top Camper verhuur heeft campers beschikbaar voor een verschillend aantal personen. Campers zijn beschikbaar voor 2, 3, 4 of 6 personen. Je kunt er dus ook een familie vakantie van maken. Alle campers zijn er goed uit en iedereen kan er comfortabel in slapen. De campers beschikken over een koelkast met vriesvak, aicro, keukentje en douchecabine. Daarnaast natuurlijk over een lekker bed om in te slapen en zitjes en een tafeltje om wat aan te eten.

Wanneer ga jij een camper huren?