NLcar
Image default
Auto's en Motoren

De basis van auto chippen

Een remap is het proces van het aanpassen of afstellen van een auto-motor, zodat deze efficiënter is. Het doel is om de best mogelijke uitvoering uit een voertuig te bereiken. Het is de taak van de autofabrikanten om erachter te komen wat de ideale enginecondities zijn en de motor dienovereenkomstig aanpassen. Door een motor te gaan is slechts één deel van het afstemmen van een auto. Er zijn verschillende andere stappen die betrokken zijn die zullen helpen bij het bereiken van optimale resultaten.

 

Er zijn verschillende manieren om een motorherinneringen uit te voeren. Het meest populair is om een automonteur de taak voor u uit te voeren. De reden waarom auto-mechanica de voorkeur geven aan deze methode is dat het snel en betaalbaar is. Ze kunnen de ontstekingstiming instellen op hun smaak en nemen vervolgens enkele aanpassingen op de motor. Het is een zeer snelle en eenvoudige manier om een motor opnieuw toe te mikken.

 

Een andere manier om een Motor Re-Map uit te voeren, is door gebruik te maken van software die speciaal voor dit doel is gemaakt.

Deze software wordt Prestation Remation Superchips genoemd. Als u besluit dat u meer vermogen nodig heeft, wilt u een chip selecteren die hogere koppelnummers biedt. U wilt ook dat de paardenkracht- en koppelcijfers zo dicht mogelijk bij de handboek van uw auto zijn. Deze prestatiemaders werken geweldig bij het uitvoeren van auto chippen.

 

Performance-uitvoer van een Motor Re-Map kan sterk variëren. Het hangt allemaal af van de omstandigheden waar je de auto parkeert en hoe je het rijdt. Bij het uitvoeren van een motor Remap is het belangrijk om te onthouden dat er twee manieren zijn om dit te gaan. Je kunt doorgaan met de prestaties die volledig zijn, of gewoon een paar dingen afstemmen. Er zijn voor- en nadelen aan beide methoden, maar als u op zoek bent om geld te besparen, dan zult u met de volledige remapen gaan.

 

Trekkracht wordt uitgevoerd door de compressie- en luchtstroomtarieven van de carburateur te wijzigen. Er zijn twee belangrijke redenen om dit te doen, die beide een effect hebben op het koppel. De eerste reden is omdat de luchtstroom in de carburateur moet worden verhoogd om voldoende brandstof te creëren voor maximale trekkracht.

De tweede reden is omdat u nu een hogere compressie-instelling kunt gebruiken bij het trekken van vermogen.

 

De meerderheid van de autofabrikanten heeft hun eigen versie van de prestaties gecreëerd of vermogen remap. De meeste hiervan zijn verkrijgbaar via hun websites. Veel van deze kunnen gratis worden gedownload, maar sommige van hen vereisen een vergoeding om te downloaden. Als u een elektrische auto heeft, zullen de automaaters zelfs de motor voor u roepen, die u veel geld besparen.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance