NLcar
Image default
Mode en Kleding

De verschillende producten van Happy Socks

Sokken
Het eerste en belangrijkste product van Happy Socks, is – natuurlijk – sokken. Alle sokken zijn unisex. Er zijn meerdere soorten sokken; normale, atletische, gekleed, compressie, wol, en kinderen. Alle deze types hebben hun eigen samenstelling van materialen.

Ondergoed
Er zijn drie soorten ondergoed beschikbaar. Voor mannen: boxerslips en boxers Voor vrouwen: slips Al dit ondergoed heeft dezelfde vrolijke patronen als de sokken.

Kinderen
De kinderafdeling is apart.
Je kunt zowel kindersokken vinden als baby maillots met vrolijke patronen. De ontwerpen zijn meestal hetzelfde als de ontwerpen voor volwassenen.

Geschenkdozen
Happy Socks dozen bevatten meerdere paren sokken van dezelfde collectie. Naast de normale rechthoekige vorm, zijn er enkele extra’s zoals een liedje in het deksel of een vreemd gevormde doos.

Vrolijke figuren
In de fabriek zijn er meer dan 30 soorten vrolijke wezens, in alle vormen en maten.
Alle beestjes zijn gebaseerd op de ontwerpen van de sokken. Dit is om ze herkenbaar te maken
en coherent met het merk. De vrolijke wezentjes zijn altijd blij en vol vreugde vanwege de wereld waar ze vandaan komen.
De wezens zijn als het paar Happy Socks dat je in je schoenen draagt, verborgen
aan het zicht door je broek. Je kunt ze niet zien, maar je weet dat ze er zijn en ze maken
je gelukkig. In het verhaal kunnen mensen de wezens alleen zien als ze Happy Socks dragen. Toch lopen ze rond in de mensenwereld, maar alleen als ze een vrije dag hebben van hun werk in de Happy Factory. Alle gelukkige wezens zijn echt goede… vrienden met Viktor en Mikael. Ze houden ervan om geluk over de hele wereld te verspreiden en… dat is het belangrijkste wat ze doen in de fabriek. Ze geven elke sok een vleugje geluk.