NLcar
Image default
Mode en Kleding

De tas, het verlengstuk van de meeste vrouwen

De tas, het verlengstuk van de meeste vrouwen 

Iedere tas die je zowel online als in de winkel tegenkomt heeft een afgewerkt handvat. Hierdoor zal iedere tas uniek zijn. Voor vrouwen is een tas niet zomaar een tas. Voor sommige vrouwen kan een tas veel betekenen. Dit kan komen door het verlengstuk. Het verlengstuk zal je persoonlijkheid, fashionstatement bepalen. Je maakt het helemaal af door er een accessoire bij te nemen die het helemaal compleet zal maken. Een tas is voor iedere vrouw een veilige plek om je spulletjes in op te bergen.

De portemonnee tas

De meeste vrouwen hebben van alles in hun tas liggen, zelfs kleine dingen liggen los in de tas. Met de portemonnee tasjes kun je de kleine losse dingen gemakkelijk instoppen zoals muntjes. Het is niet fijn om een tas te hebben die je continu moet vasthouden. Door een verlengstuk bij je tas te nemen zal dit jou ook een bepaalde persoonlijkheid en fashionstatement geven. Bepaal zelf welk verlengstuk je wilt. De meeste vrouwen kiezen een verstelbaar verlengstuk. Hierdoor kunnen ze zelf steeds het verlengstuk aanpassen.

De rains tas voor vrouwen

Ben jij iemand die van stijlvolle rugzakken houdt? Dan kan de rains rugzak wel iets voor jouw wezen. De tas is geschikt voor mensen die er veel op uitgaan en door het verlengstuk de rugzak gemakkelijk op de rug kan meenemen. Met het verlengstuk kun je de rugzak op de juiste hoogte hangen op je rug. Hierdoor heb je de handen vrij en loopt het alweer een stuk lichter. Door het verlengstuk op de juiste maat te doen voor de rugzak op je rug zal dit qua belasting voor je rug een stuk fijner zijn.

Een geschikt merk voor je tas

Het merk bold banana staat bekend om hun kernwaarden eenvoudig, positief, fris en mooi. Het tassen merk heeft twee belangrijke aspecten, deze zijn:

  • Door de creativiteit ontwikkel je jezelf

  • Als het design mooi is word je er blij van

De creativiteit van het merk

Door de creativiteit van het merk kun je de tas volledig naar je eigen smaak aanpassen. De tassen zijn van hoog kwaliteit gemaakt. De tas heeft twee soorten sluitingen een klittenbandsluiting en een magneetsluiting. Daarnaast heeft het ook verschillende verlengstukken zoals een verstelbare gesp om de tas te kunnen sluiten en je hebt schouderbanden hierdoor kun je de tas op de gewenste prettige draaghoogte verstellen. Dit wordt ook wel een verlengstuk genoemd bij tassen.