NLcar
Image default
Computers / Internet

Webwinkel maken

Snel geld verdienen op internet, kan dat eigenlijk wel of zijn het altijd loze beloftes? Trap niet in die snel-rijk-worden websites, die proberen je alleen geld afhandig te maken. De realiteit is dat geld verdienen tijd en moeite kost, ook via het internet. Dat neemt niet weg dat een webwinkel maken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, en dat je daarmee wel degelijk een dikke boterham kunt verdienen. Je moet uiteraard wel een goede webwinkel maken!

 

Hoe kun je een goede webwinkel maken?

De belangrijkste keuze bij een webwinkel maken is de keuze voor een platform. De grote merken gebruiken dure systemen en hebben vele specialisten in dienst. Toch is dat niet altijd nodig, met het platform van Shoptrader kan iedereen direct een webwinkel inrichten met alle functies die je nodig hebt, van 2 tot 20.000 producten in je eigen webwinkel! Hoe is dat mogelijk, een webwinkel maken zonder technische kennis?

 

Content Management Systeem

Shoptrader is een CMS dat zich specifiek richt op webwinkels maken. Je kiest een standaard template met een huisstijl en past die naar voorkeur aan. Je voegt producten toe met foto’s, beschrijvingen en prijzen. Deze producten worden automatisch gekoppeld aan een winkelmandje. Die is weer gekoppeld aan een kassa systeem. Alle onderdelen werken samen en zijn dusdanig ingericht dat iedereen er mee kan werken. Als je specifieke functies wilt toevoegen bestaat er de mogelijkheid om speciale “plug-ins” toe te voegen. Je zit daarmee niet vast aan een standaard winkel, je kunt er alles van maken wat jij wilt.

 

Een Shoptrader webwinkel maken

Je kunt vandaag nog beginnen met een webwinkel maken. De eerste 15 dagen kun je dit platform gratis testen, zo zie je direct of een webwinkel maken echt zo eenvoudig is. Je hebt de keuze uit drie abonnementen, zo is er voor elk soort winkel, groot of klein, de juiste optie. Wanneer jouw winkel later groeit zal Shoptrader met je meegroeien, dat is een comfortabele gedachte. Weet jij welke producten je gaat verkopen? Ben jij klaar om klanten te werven en omzetten te maken? Start vandaag nog met jouw eigen webwinkel maken en bereid je voor op een succesvolle carriere online. Snel geld verdienen online? Met een webwinkel ben je goed op weg!

http://www.ffmakkelijk.nl/computer/webwinkel-software/