NLcar
Image default
Computers / Internet

Een goed computerreparatiebedrijf in Heerhugowaard vinden? Wij vertellen je hoe!

Is je computer defect, maar kan je handige neef, die al een keer zijn eigen laptop heeft opengeschroefd en heeft gerepareerd je ook niet verder helpen? Ben je daarom op zoek naar een goed computer reparatiebedrijf in Heerhugowaard, maar weet je niet zo goed hoe je je zoektocht aan moet pakken? Geen nood: in deze tekst geven we je wat tips, zodat je weet wat je zoal zou kunnen doen en waar je zoal op zou kunnen letten.

Ga googlen

Neem plaats achter een wél werkende computer, surf naar Google.nl en voer in de zoekbalk bijvoorbeeld de termen “Computerreparatie Heerhugowaard” of “Laptopreparatie Heerhugowaard” in en druk op ‘Enter’. Heb je dat gedaan, dan volgt er al snel een hele ris aan resultaten van bedrijven die die je verder zouden kunnen helpen. Deze resultaten zijn onder te verdelen in 3 categorieën, te weten: de Google Adwords-resultaten, de Google Maps-resultaten en de Reguliere Google-resultaten.

Google Adwords-resultaten

De Google Adwords-resultaten worden steeds belangrijker in Google. Dat blijkt wel uit het feit dat ze helemaal bovenin Google staan. Bedrijven die bereid zijn te betalen voor deze hoge positie komen daar te staan. Dit betekent echter niet dat de resultaten geen waarde hebben, want de verschillende bedrijven, betalen elke keer dat een klant op de link klikt een bepaald bedrag. Zoiets heeft natuurlijk alleen zin als deze bedrijven iets aanbieden dat jou interesseert, in dit geval computerreparatie.

Google Maps-resultaten

De Google Maps-resultaten vind je onder de Google Adwords-resultaten. Je vindt ze onder een kaartje van Heerhugowaard. Als je op dat kaartje klikt, krijg je de vergrote versie. De rode stippen geven heel precies aan waar je je kapotte pc of laptop ter reparatie aan kunt bieden. Meer informatie over elk afzonderlijk computerreparatiebedrijf in Heerhugowaard krijg je door de stippen een voor een aan te klikken.

Reguliere Google-resultaten

De Reguliere Google-resultaten vind je onder de Google Maps-resultaten. Deze resultaten nemen – in vergelijking met een aantal jaar geleden – tegenwoordig een minder prominente plek in Google in, maar toch ook de moeite van het bekijken waard. De Reguliere Google-Resultaten zijn gerangschikt op relevantie en populariteit van de (bedrijfs)websites.

Bekijk de websites

Bekijk een paar van de websites van computerreparatiebedrijven in Heerhugowaard. Een website biedt inzicht in de diensten en de aanpak van het bedrijf. Een website die up-to-date is en waarvan de verschillende teksten in goed Nederlands zijn geschreven geeft vaak aan dat het bedrijf zijn zaakjes goed op orde heeft. Maar dat is niet altijd zo en is eerder een gevoel.

Waar je ook op zou kunnen letten is of het bedrijf een keurmerk of meerdere keurmerken voert. Om een keurmerk te mogen voeren, worden bepaalde eisen gesteld. Voor computerreparatiebedrijven is er het ICT Waarborg certificaat. Daarnaast kan het computerreparatiebedrijf een SBB Erkend Leerbedrijf worden, waarmee het een erkenning krijgt om stageplekken aan te bieden aan aspirant ICT specialisten, dus computerreparateurs in opleiding.

Een paar adressen van bedrijven in Heerhugowaard en omgeving

Hieronder vind je een aantal adressen van gerenommeerde computer- en laptop reparateurs in Heerhugowaard. Natuurlijk zijn er veel meer te vinden, maar van de bedrijven die we hieronder noemen weten we dat ze een goede reputatie hebben.

PC Refresh

PC Refresh is een computerreparatiebedrijf dat zich niet in Heerhugowaard bevindt, maar wel een prima optie is, omdat je je kapotte computer gratis verzekerd op kunt sturen. Met een toegewijd team van een tiental mensen worden bij PC Refresh dagelijks vele reparaties verricht aan pc, laptop, Mac en mobiel. Aan de recensies te zien is er een grote groep particulieren en bedrijven erg te spreken over de dienstverlening van dit bedrijf.

HarCoS Computer Service

HarCoS Computer Service is wel in Heerhugowaard gevestigd en is gespecialiseerd in computeronderhoud, laptoponderhoud, tabletonderhoud en telefoononderhoud. De medewerkers komen hiervoor bij u thuis of kantoor. En dan niet alleen in Heerhugowaard, maar ook onder meer in Alkmaar, Hoorn en Den Helder. De getrainde technici helpen je graag bij al je computergerelateerde problemen.

We hopen dat bovenstaande tips en adressen je zoektocht naar een voor jou geschikt computerreparatiebedrijf eenvoudiger maakt. Veel succes!

 

https://www.pcrefresh.com/computer-reparatie/