NLcar
Image default
Computers / Internet

Iets moois heb je nooit voor jezelf

Je herkent vast de volgende situatie wel. Je koopt een mooie tablet computer voor jezelf om je vrije uurtjes in alle rust mee te besteden, maar voor je er erg in hebt ontdekt één van je kinderen jouw tablet en ben je hem kwijt. Je kind is dan wel uren zoet met het kijken naar Bassie en Adriaan filmpjes, maar dat is natuurlijk niet waar jij de tablet voor kocht. Zo gaat het nou ook met spullen die jij koopt voor in je auto; wanneer je niet de enige gebruiker bent komt het onvermijdelijke punt dat je rekening met je gezinsleden moet gaan houden.

Eerlijk samen delen

Een mobiele telefoonhouder kan je in je auto bevestigen zodat jij met jouw telefoon veilig onderweg kan telefoneren. Wanneer je partner echter ook eens achter het stuur zit zal die – wanneer je partner een andere mobiele telefoon heeft – weinig aan jouw mobiele telefoonhouder hebben. Wanneer jij jezelf de luxe hebt gegund van een Brodit systeem, waarmee jouw mobieltje met maatwerk in je auto bevestigd zit, heeft je partner een probleem. Brodit komt met een oplossing om samen te kunnen delen in dit geval.

MoveClip voor wie moet delen

Met een Brodit MoveClip is dit probleem opgelost. Jij kan namelijk op die manier jouw apparatuur ophangen in een eigen telefoonhouder, terwijl je partner voor haar mobieltje ook een individuele telefoonhouder heeft. Je schuift de telefoonhouder simpelweg met een enkele beweging via de MoveClip adapter op de ProClip. Zo heeft iedere mobiele telefoon in de auto dezelfde luxe, en dat alles voor een heel geringe meerprijs. Eerlijk delen was nog nooit zo veilig.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/proclip