NLcar
Image default
Computers / Internet

Achteruit zonder gevaar

Verplaatsen van goederen kan soms lastig zijn zo ook het vervoeren van voertuigen. Nieuwe auto’s worden op vrachtwagens geladen met meerdere auto’s. Deze grote vrachtwagen vervoeren soms wel 10 auto’s. Vaak zijn dit nieuwe auto’s vanuit de fabriek maar het komt ook vaak genoeg voor dat 2e hands auto’s worden opgehaald en op deze vrachtwagen gezet. Dit zorgt ervoor dat de auto’s voor de deur worden afgeleverd. Ook blijft zo de kilometer stand ongewijzigd, zo blijft de waarde van auto’s in stand. Het parkeren van zo’n groot voertuig is erg lastig, vaak hebben dealers wel de ruimte voor een vrachtwagen om te lossen. Soms wordt dan ook de weg stilgestaan en vanaf daar gelost, dit zorgt er dan voor dat het doorgaande verkeer vertraging oploopt. Dit is vervelend voor omwonende omdat zij niet goed overzicht hebben om direct weg te rijden waardoor de veiligheid van hun achteruit gaat. Zij moeten zich dan in gevaarlijke bochten wringen en manoeuvres uitvoeren die zij liever niet uitvoeren.

Voor deze bewoners is het dan handig om achteruitrij cameras te hebben, zodat zij in ieder geval het overzicht van naar achter toe rijden hebben, zodat er minder kans op een ongeluk is. Het risico gaat hierdoor ook flink naar beneden. Waardoor dit weer veel scheelt voor bewoners, omdat zo hun verzekeringspremie niet omlaag gaat. Maar niet alleen voor de omwonende bewoners is een dergelijke camera handig, ook voor de vrachtwagen die de auto’s lossen. Zo kunnen zij optimaal de ruimte inschatten en bepalen of zij verder naar achter kunnen rijden zonder iets of iemand te raken.

Andere voertuigen die baat hebben bij deze systemen zijn ook campers. Een achteruitrijcamera camper zorgt er voor dat u ook vakantie kan genieten van de veiligheid die deze camera’s bieden. Al met al een goede investering voor uw camper of caravan.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/