NLcar
Image default
Computers / Internet

Sneller verkopen via de autoveiling

Auto verkopen en veel geld vangen? Laat dan je auto veilen! Binnen 1 dag tijd krijg je de beste prijs waarvoor je ook de auto meteen kunt verkopen. Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hieronder.

 

De kracht van de autoveiling is dat er heel veel autobedrijven een bod uitbrengen op de auto die in de veiling staat. Het hoogste bod wordt naar je doorgestuurd en daar kun je de auto meteen voor verkopen. De autoveiling brengt koper en verkoper in feite samen.

 

Wat betaal je

De ene autoveiling laat de auto verkoper betalen en de andere veiling juist de auto inkoper (autobedrijf). Ben je particulier en wil je geen geld uitgeven aan de auto verkoop of waardeindicatie, ga dan voor een gratis autoveiling.

 

Waarde indicatie

De waardeindicatie komt tot stand doordat de autobedrijven op jouw auto gaan bieden en jij het hoogste bod te horen krijgt. Dat bedrag is ook het bedrag waarvoor je de auto meteen kunt verkopen. Een uitstekende manier om achter de echte waarde van je auto te komen. Je bent niet verplicht om je auto te verkopen dus als je het daar bij laat weer je precies wat je auto waard is. Vind je het bod wel interessant en wil je wel de auto verkopen, dan heb je meteen een koper in handen.

 

Verschillende autoveilingen

Er zijn verschillende autoveilingen op internet te vinden. Af en toe komen er weer veilingen bij en gaan er weer veilingen weg.

 

http://www.testingblog.nl/auto/autoveilingen/