NLcar
Image default
Computers / Internet

Webshop laten bouwen

 

Webshop laten bouwen

Graag een webshop laten bouwen waar u nog lange tijd gebruik van zal maken? Bij Webshop Professional bouwen we webshops die bedoeld zijn voor professioneel gebruik. Onze webdesigners nemen alle punten met u door die u graag in uw webwinkel terugziet en houden daarbij rekening met de klanten die uw website zullen bezoeken.

Er zijn verschillende typen webshops die u bij ons webdesign bureau kunt laten maken. Zo kunt u kant-en-klare templates door onze webontwikkelaars laten omwerken tot uw eigen goedkope webwinkel. Of u kunt voor een site gaan met een professioneel CMS zoals WordPress, Joomla!, Drupal of Magento. En als laatste is er uiteraard de keuze om een webshop te laten bouwen die vanaf het begin is opgebouwd door een van onze webdevelopers.

Professionele webshop

Wenst u een professionele webshop te laten bouwen? Laat dat dan over aan Webshop Professional. Met onze professionele webwinkels haalt u uw klanten zo binnen en is het beheer ervan erg gemakkelijk. Zo houdt u tijd over om u te richten op belangrijkere zaken zoals het bedienen van uw klanten.

Ook is het mogelijk om een webwinkel te laten maken die volledig geautomatiseerd is. Dan hebt u er nog minder werk aan. In combinatie met OpenCart kan een klant zijn of haar eigen winkelmand vullen en afrekenen via digitale betaalmethoden.

Makkelijk in gebruik door WordPress

Het gebruik van een webshop wordt nog makkelijker door WordPress. Dit contentmanagementsysteem zorgt ervoor dat vele overbodige en repetitieve taken overgenomen worden door een stukje software. Deze software in combinatie met plug-ins als WooCommerce zorgen ervoor dat u totale controle hebt over de inventaris van uw goederen.

Wijzig landingspagina’s, voeg nieuwe content toe of indien u er een nieuw product bij hebt kunt u deze in aller eenvoud met een paar simpele knoppen in de database opgenomen. Zo onderhoudt u alle gegevens van de webshop die u wilt laten bouwen in een handomdraai.