NLcar
Image default
Computers / Internet

Waarom een Xbox Live Gold abonnement aanschaffen?

Hou je van gamen? Ervaar dan het beste van Xbox gaming met Xbox Live Gold. Als je lid wordt van de beste gemeenschap van Xbox gamers op het snelste en betrouwbaarste gaming-netwerk, krijg je snelheid en gemaximaliseerde prestaties door het gebruik van een eigen server. Met een Xbox lidmaatschap doe je mee met de beste coöperatieve en competitieve gaming. Voor zowel Windows 10 als de Xbox One consoles heb je minder wachttijd met meer geoptimaliseerde matchmaking. Geniet van de wekelijkse kortingen op je favoriete Xbox games en speel elke twee weken gratis games!

De beste game-ervaringen met Xbox Live

Xbox Live is gebouwd voor meer snelheid, goede prestaties en betrouwbaarheid. Meer dan een miljoen multiplayer wedstrijden per maand worden er gespeeld. Door regelmatige toevoegingen van nieuwe features en de continue serviceverbeteringen worden jouw multiplay- game ervaringen alsmaar beter. Speel met vrienden en bouw de meest wonderlijke fantasiewerelden. Doe mee aan bloedstollende wedstrijden die goed reactievermogen eisen en waarbij snel denken absolute noodzaak is. Laat je uitdagen! Maar als je meer in de stemming bent voor coöperatieve gameplay kan Xbox Live ook aan je verwachtingen en eisen voldoen. Voor iedereen is er wel wat. Er zijn altijd wel mensen te vinden die klaar staan om met jou te spelen en aansluiten bij jouw stijl en skill matches.

Het Xbox Live Gold 3 maanden abonnement

Het Xbox Live Gold 3 maanden abonnement biedt je een ongekend online Game- en entertainmentsysteem en nu voor slechts een luttel bedrag per dag. Online Gamen tegen bekenden zoals familie of vrienden maar ook tegen tientallen onbekende Gamers wereldwijd! Chatten met of zonder video en zelfs met meerdere personen tegelijk. Met een Xbox Live Gold abonnement krijg je dus exclusief toegang tot een groot aantal fantastische items op Xbox Live Market Place. Je kunt gratis Gamedemo’s, Gamevideo’s, filmtrailers en muziekvideo’s bekijken. Bestel vandaag nog en ervaar de mogelijkheden!

https://www.dreamgame.nl/abonnementen/xbox-live-gold