NLcar
Image default
Computers / Internet

Een website laten maken door een WordPress specialist

Als u een website wilt laten maken is het inschakelen van een WordPress specialist zeker geen overbodige luxe. Zo zorgt de WordPress specialist SiteToGo niet alleen razend snel voor een goed werkende website die makkelijk door u aan te passen is ook voor marketing bent u bij SiteToGo aan het goede adres.

WordPress specialist voor marketing

Een WordPress specialist is niet alleen zinvol voor het maken van een website ook kan een WordPress specialist uw bedrijf helpen groeien door middel van effectieve internet marketing. Zo kan een WordPress specialist zorgen voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten. SiteToGo is een WordPress specialist met meer dan 16 jaar ervaring op verschillende gebieden. Zij hebben alles in huis om uw business op verschillende manieren te laten groeien. Samen met u bepaalt de WordPress specialist de perfecte strategie. Bij SiteToGo kunnen ze u onder andere helpen met remarketing (door middel van het plaatsen van cookies), de conversie van uw website verhogen (ervoor zorgen dat bezoekers langer op uw website blijven), nieuwsbrieven, social media, Google AdWords (adverteren bij Google) en ze kunnen er zelfs voor zorgen dat uw website hoger in de zoekresultaten van Google terecht komt.

WordPress specialist zorg voor meer klanten

SiteToGo bedenkt als WordPress specialist de beste strategie om er voor te zorgen dat u meer klanten krijgt. Zij kunnen u laten zien waar u staat ten opzichte van uw concurrenten en u een perfect beeld geven waar uw kansen liggen. Dit doen zij door een gratis website en internet marketing scan uit te voeren. Via deze gratis scan brengen ze onder andere kaart, waarom uw concurrenten boven u staan in Google, hoe vaak men op bepaalde zoektermen per maand zoekt en wat er moet gebeuren om bovenaan in Google te komen. U kunt deze gratis scan aanvragen via de website van SiTeToGo. Nadat alles in kaart is gebracht zal er een maatwerk traject worden opgestart. De WordPress specialist neemt eerst in een uitgebreid gesprek samen met u uw wensen door. Op basis van dit gesprek wordt er een maatwerk offerte gemaakt met een vaste prijs. Dit betekent dus geen verrassingen achteraf. Samen met u zorgt SiteToGo voor een doelbewuste aanpak in het realiseren van meer leads, klanten en verkoop.