NLcar
Image default
Computers / Internet

Hosted telefonie door de Nederlandse Provider

Hosted telefonie is een vorm van zakelijke telefonie in de cloud waarbij een organisatie betaalt voor het gebruik. Dat betekent dat deze oplossing flexibel, schaalbaar en altijd up-to-date is. De kosten van de zakelijke vorm van telefonie zijn laag. Je betaalt een eenmalig bedrag aan aanschafkosten en een vast bedrag per maand. Dat betekend dat Hosted Telefonie een alternatief is voor bijvoorbeeld een zakelijke telefooncentrale. Daarbij schaf je namelijk een telefoon omgeving aan in plaats van een rekening.

Waarom hosted telefonie?

Hosted telefonie biedt ontzettend veel voordelen op het gebied van zakelijke telefonie. Een directeur van een organisatie zal er voornamelijk erg blij mee zijn. Hosted telefonie zorgt er namelijk voor dalende optionele kosten en de mogelijkheid om eenvoudig een betere samenwerking te kunnen betekenen via het contact tussen  werknemers.

Maar hosted telefonie biedt ook veel voordelen voor andere werknemers binnen een organisatie. Bijvoorbeeld voor een ICT-er of ICT manager. Hij heeft namelijk één totaaloplossing voor communicatie én een toekomstbestendige oplossing!

Hosted telefonie biedt dus echt heel erg veel voordelen voor een organisatie op het gebied van technologie en uitgaven. Buiten de organisatie profiteert de eindgebruiker ook van de nieuwe vorm van Hosted telefonie. De functies ervan zijn namelijk op alle apparaten en divers te gebruiken en er is beter inzicht in de beschikbaarheid van collega’s. Ook heeft de eindgebruiker één voicemail, één telefoonnummer en één centraal adresboek. Super handig dus dat iedereen beschikt over dezelfde informatie.

Meer informatie

Hosted telefonie betekent dus dat je geen eigen telefooncentrale meer hoeft aan te schaffen of je hoofd moet breken over onderhoud. Ideaal dus. Wil je nou meer weten over hosted telefonie of over andere vormen van zakelijke telefonie, zakelijk internet en zakelijk mobiel dan kun je voor meer informatie terecht op de website van De Nederlandse Provider. op de website vind je uitgebreide informatie over de producten en diensten van de Nederlandse Provider, over hun werkwijze en over hun team aan specialisten verspreid over heel Nederland. De Nederlandse Provider heeft veel tevreden klanten die gebruik maken van hun producten en diensten, dus wees er snel bij en neem zodra je geïnteresseerd bent een kijkje op hun website.