NLcar
Image default
Computers / Internet

Betere efficiency dankzij Juniper switches

Betere efficiency dankzij Juniper switches

Onder switching verstaan we het proces waarin een specifiek pad geselecteerd wordt in een netwerk om data te zenden. De data wordt alleen naar de poort gestuurd naar de eindbestemming waarop het pakket is aangesloten. Door switches toe te passen vermindert het totale verkeer op het netwerk. Dankzij een lager energieverbruik en lagere koelingskosten verlagen Juniper switches de operationele kosten van switching. Ze beschikken over innovatieve virtualisatie mogelijkheden en maken het mogelijk om verschillende netwerklagen samen te voegen. Bij Holland Hardware vindt u een ruim assortiment Juniper switches tegen zeer scherpe prijzen. Juniper switches voldoen aan de meest veeleisende switching benodigheden. Ook bieden ze exponentiele verbeteringen op het gebied van snelheid, schaalbaarheid en efficiëntie. Het aantal lagen dat dient aangestuurd te worden neemt hierdoor af en de flexibiliteit van uw netwerk wordt vergroot.

Over Juniper

Juniper is een innovatieve leverancier als het gaat om switches, routing en beveiliging producten. Dankzij deze producten zijn veilige en high-performance netwerken te bouwen. Het ruime assortiment van het merk is toepasbaar op vrijwel elk gedeelte van uw netwerk. Kortom: krachtige, gebruiksvriendelijke en schaalbare netwerken voor nu en de toekomst. De producten van Juniper maken van dezelfde unieke hardware architectuur en operating systemen gebruik. Dit zorgt ervoor dat operationele kosten van het netwerkbeheer dalen en toch tegelijkertijd het hoogste gebruiksgemak levert. U bent bij Holland Hardware ook aan het juiste adres voor Juniper supervisors.

Waarom kiezen voor Holland Hardware?

Bij Holland Hardware vindt u switches die lastig verkrijgbaar zijn. Zij leveren uw Juniper switches binnen 24 uur. Vergelijk deze prijzen met officiële prijzen en zie dat kortingen kunnen oplopen tot wel 90%. Nog een aantal redenen om te kiezen voor Holland Hardware:

  • De beste prijs voor uw netwerk apparatuur, zowel inkoop als verkoop
  • Uitgebreide garantie mogelijk
  • Uneda lid, uw kwaliteit gewaarborgd
  • Snelle levering, zelfs op dezelfde dag
  • Een team van specialisten, secuur en oplossingsgericht
  • Mogelijkheid voor een innovatief onderhoudsabonnement

Wilt u meer weten? Breng een bezoek aan de website van Holland Hardware.

https://www.hollandhardware.com/nl/