NLcar
Image default
Computers / Internet

Snel en makkelijk je auto verkopen

Snel en makkelijk je auto verkopen doe je natuurlijk via Beste autobod. Waarom? Je kunt de auto namelijk binnen 1 dag verkopen voor de beste prijs. Vanuit je luie stoel kun je de auto aanmelden en een dag later wordt je op de hoogte gesteld van het beste bod welke op jouw auto is gekomen. Een bod komt altijd van een RDW erkend autobedrijf dus je hebt niet met lastige particulieren te maken die eventueel terug komen wanneer ze toch ontevreden zijn over hun aankoop.

Emigreren naar het buitenland

Ga je verhuizen naar het buitenland dan wil je in veel gevallen liever je auto verkopen in Nederland. In Nederland levert je auto meer op omdat de prijzen hier hoger liggen. Daarnaast heb je geen gedoe met invoeren. Naar welk land je ook verhuisd, invoeren moet altijd. Daarnaast moet je ook de auto uitvoeren wanneer je vertrekt, anders ben je verplicht de wegenbelasting en verzekering in Nederland te blijven betalen.

Je auto invoeren is vaak ook een dure aangelegenheid. In Nederland volgt het kenteken de auto maar in het buitenland volgt het ketenen vaak de bestuurder. Wanneer je een andere auto koopt dan voorzie je deze zelf van je eigen nummerplaten.

Verkopen zonder gedoe

Zelf je auto verkopen is vaak veel gedoe. Je moet eerst een uitgebreide (betaalde) advertentie plaatsen en afwachten wie daar op afkomt. Veel mensen gaan je een onzin voorstel doen waarvoor je de auto echt niet wilt verkopen. Eenmaal een afspraak gemaakt voor een bezichtiging dan krijg je toch vaak nog mensen over de vloer die gaan afdingen. Hier hebben de meeste mensen geen zin in en verkopen daarom de auto liever zonder al te veel gedoe. Het is toch veel makkelijker dat je een prijsvoorstel krijgt waarvoor je ook de auto gegarandeerd voor kunt verkopen toch? Je maakt een afspraak met de koper en alles wordt direct geregeld. De auto wordt direct overgeschreven op naam van het erkende autobedrijf en je hebt direct je geld.

Gratis uitproberen

Wil je weten wat jouw auto waard is? Meld dan je auto gratis en vrijblijvend aan. Je hebt niets te verliezen en weet binnen 1 dag precies wat je auto waard is. Ook je auto verkopen is kosteloos. Kom daarom langs er probeer het zelf uit. Je auto verkoop je alleen wanneer je ook akkoord gaat met het voorgestelde bod. Alle aangesloten autobedrijven zijn RDW erkend en worden regelmatig gescreend om de kwaliteit hoog te houden.