NLcar
Image default
Financieel

Redenen om de LCC te berekenen met deze innovatieve app

Life Cycle Vision uit Delft heeft dé oplossing ontwikkeld voor bouwbedrijven die integrale bouwprojecten met verschillende disciplines willen uitvoeren. Met de handige Life Cycle Vision-app bereken je snel, accuraat en eenvoudig de meest kostenefficiënte oplossing voor het project zonder de verschillende disciplines uit het oog te verliezen. De app is bovendien geschikt voor alle fases van het bouwproject waarin je de LCC moet berekenen. Of je nu bezig bent met ontwerp, realisatie of exploitatie, Life Cycle Vision helpt je verder waar het nodig is.

Wat maakt deze app zo bijzonder?

Een van de belangrijkste redenen waarom de app van Life Cycle Vision uit Delft zo handig is, is dat deze bruikbaar is voor iedereen. Je hebt dus geen installatiekennis nodig om het resultaat uit de app af te lezen. Daarnaast is de software altijd up-to-date met de meest recente normen en kosteninformatie, zodat je een actueel overzicht krijgt van de mogelijkheden. De snelle en effectieve werkwijze zorgt ervoor dat je binnen vier stappen een compleet overzicht van de LCC hebt. Hierop baseer je jouw keuzes met betrekking tot gebouw- en gebruikersinstallaties op onder andere werktuigbouwkundig, sanitair, elektrotechnisch en transportgebied. Zijn er andere parameters die je toe wilt voegen aan het standaard ontwerpproces? Dit is mogelijk!

Met de demo ontdek je binnen één week alle mogelijkheden

Een duurzame calculatie van de LCC is de beste basis voor een bouwproject. In de app wordt rekening gehouden met realistisch energieverbruik, waardoor je een waardevol overzicht krijgt van de mogelijkheden. Wil je zelf ervaren hoe de app van Life Cycle Vision de beste oplossing voor jouw project kan tonen? Vraag de gratis demo aan via de website. Dan heb je een week lang de mogelijkheid om de app te testen en zelf te ervaren hoeveel gemak het oplevert. Heb je nog vragen over de app of de parameters die je kunt gebruiken? De specialisten helpen je graag verder als je telefonisch contact opneemt.