NLcar
Image default
Auto's en Motoren

Rijschool Delft laat alle andere rijscholen achterwege

In de laatste jaren is de concurrentie tussen de rijscholen flink gestegen. Er worden lespakketten tegen uitstekende prijzen aangeboden en daarnaast allemaal extra’s om klanten aan te trekken. Echter, heeft Rijschool Delft alle andere rijscholen achterwege gelaten met haar kwaliteit, aanbiedingen en al het andere extra’s.

 

Goedkoop rijlessen

Het belangrijkste waar iedereen naar vraagt is de prijs. Daarom wil ik het eerst daarover hebben. Rijschool Delft heeft concurrerende prijzen in de rijschoolbranche. Het is trouwens een rijschool met meer dan 11 jaar ervaring, dus over het kwaliteit hoef je er geen zorgen over te maken. De rijlessen duren 90 minuten en de lespakketten zijn inclusief praktijkexamen van het CBR. De rijlessen zijn coronaproof. Bovendien is het bij de rijschool mogelijk om de pakket naar keuze te betalen in termijnen. Ben je student? Je krijgt nog extra studentenkorting op je lespakket! In je lespakket krijg je nog tussentijdse toetsen. Hiermee wordt slagen voor je rijbewijs een kinderspel. Bovendien mag je gebruik maken van een gratis proefles. Hierbij wordt er door je instructeur gekeken naar je rijvaardigheid en wordt er een inschatting gemaakt naar het aantal rijlessen dat je nodig zult hebben om te kunnen slagen voor je rijbewijs. Staat het lespakket dat het beste bij jou past er niet tussen? Geen zorgen. Rijschool Delft heeft een unieke manier van lesgeven ontwikkeld waarbij je je rijopleiding op maat kunt volgen. Je kunt je lespakket zelf samenstellen. Je kunt al beginnen vanaf 16,5 jaar. Wacht er dan ook niet te lang mee, omdat het praktijkexamen van het CBR ieder jaar moeilijker en duurder wordt. 

 

Hoog slagingspercentage

We hadden er net al over dat het een rijschool was die meer dan 11 jaar in de branche zit. De professionele manier van werken kun je ook merken aan de hoge slagingspercentage van de rijschool. Hoe doen ze dat? Je vaste rijinstructeur geeft je een volledige begeleiding van A tot Z. De rijlessen zijn volledig examengericht. Dit houd in dat je tijdens de rijlessen de examenroutes gaat beoefenen die je moet afrijden tijdens het praktijkexamen van het CBR. Hiermee voelt het examen aan als een herhaling van de lessen. Dit zorgt er ook voor dat het examen soepel verloopt zonder al te veel spanning. Ook krijg je een opfriscursus, zodat alles net even beter in je geheugen komt. 

 

Geen wachttijden

Er zijn meerdere instructeurs. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kun je direct rijlessen. Ook zijn ze beschikbaar in de avonden, in het weekend en op feestdagen. Hierdoor hoef je geen afspraken te verzetten om je rijlessen bij te kunnen wonen. Bovendien kun je ook meerdere keren lessen per week vanwege de beschikbaarheid van de rijschool. Hierdoor kun je ook met spoed je rijbewijs behalen. Sommige rijscholen hebben ook wachttijden met het inplannen van het rijexamen. Hierdoor zou je bijvoorbeeld nog een maand moeten rijden tot je rijexamen, terwijl je er eigenlijk al klaar voor bent. Dit betekend ook extra kosten en de spanning gedurende tijd langer dragen. Bij Rijschool Delft is dit niet het geval. Ook is er voor een examen altijd plek en kun je in een korte termijn je examen al tegemoet.  Je wordt thuis opgehaald om te kunnen beginnen met je rijlessen. Je hoeft niet op en neer te reizen. Na de rijles wordt je ook weer netjes thuis afgezet. Wil je op een ander locatie opgehaald worden? Dit is ook geen probleem bij Rijschool Delft.

 

Rijlessen in luxe auto’s

Rijschool Delft overtreft zichzelf met de luxueuze, comfortabele en splinternieuwe auto’s waarin rijlessen worden gegeven. Hierbij kun je denken aan een Jaguar E-Pace, Range Rover Evoque , Mercedes A-Klasse, Volkswagen Golf 7 en Volvo V40. Er zijn geen andere rijscholen die hieraan kunnen tippen. Je kunt van je school opgehaald worden in één van deze vette wagens en achter het stuur kruipen voor al je klasgenoten. Daarna kun je na je rijles jezelf thuis afzetten of op een afspraakje.