NLcar
Image default
Financieel

Wilt u een hypotheek oversluiten in Ede? Schakel dan deze experts in!

Wilt u een hypotheek oversluiten in Ede, maar weet u nog niet precies welke hypotheek u wilt? Heeft u hulp nodig bij een hypotheek oversluiten in Ede? Zoek dan niet verder, maar schakel de hulp in van Van der Horn Financiële Diensten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hypotheken, pensioenen en verzekeringen en geeft u vakkundig advies. Bovendien helpen de experts van dit bedrijf u bij het oversluiten zelf en al het papierwerk dat daarmee te maken heeft.

Plan een hypotheekadviesgesprek in

Allereerst wordt u bij deze specialist uitgenodigd voor een hypotheekadviesgesprek, waarin alle mogelijkheden van een hypotheek oversluiten in Ede worden besproken. Aangezien dit gesprek vooral oriënterend is, zullen hier geen kosten voor worden gerekend. Tijdens dit gesprek krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen, die vervolgens zo goed mogelijk beantwoord worden. Aan de hand van de door u verstrekte informatie zal worden berekend hoe hoog de maximale hypotheek mag zijn en wat de toekomstige maandlasten zullen zijn en of oversluiten überhaupt een mogelijkheid is.

Over het bedrijf

Van der Horn Financiële Diensten is een onafhankelijk bedrijf dat is gericht op hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en heeft de beste werknemers in dienst. Bovendien opereert Van der Horn Financiële Diensten volledig onafhankelijk. Dit houdt in dat alle mogelijke opties van hypotheken worden besproken. Dit is anders dan bij banken, die alleen hun eigen hypotheken willen aansmeren. Dankzij die onafhankelijkheid bent u verzekerd van het beste advies.

Rekening houden met de klant

De klant is koning, dat blijkt wel uit veel verschillende factoren binnen het bedrijf. Zo mag u over alles meedenken en wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met uw wensen en eisen. Bovendien wordt er extra rekening gehouden met starters. Zo krijgen zij 250 euro korting op de totaalprijs van een advies over het oversluiten van de hypotheek in Ede. Tevens doet Van der Horn Financiële Diensten er alles aan de klant zo goed en snel mogelijk te helpen.

https://www.hornfd.nl/