NLcar
Image default
Financieel

Bij dit bedrijf ontvangt u gedegen advies voor de beste hypotheek in Amsterdam

Wilt u een hypotheek afsluiten in Amsterdam maar ontvangt u hier nog graag advies over? Schakel dan de hulp in van Pesschier & Lormans. Zij zijn de beste keuze als u zoekt naar een erkende hypotheekadviseur en hypothecair planner. Het advies gaat verder dan uw hypotheek alleen. Uw gehele financiële situatie wordt namelijk in kaart gebracht met als centraal punt de hypotheek voor uw woning in Amsterdam. Omdat dit bedrijf al sinds 1999 werkzaam is én omdat het is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Hypothecair Planners (NVHP), wordt u op hoog niveau geïnformeerd en geadviseerd. Tevens zijn de medewerkers ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de hypotheekmarkt, van de huidige wetgeving en van de bankvoorwaarden.

Plan een kosteloos eerste gesprek

Een hypotheek afsluiten in Amsterdam is niet iets wat u zomaar doet. Daar is tijd voor nodig en in veel gevallen heeft u hulp nodig om de beste keuze te maken. Daarom biedt Pesschier & Lormans u diverse persoonlijke gesprekken aan waarbij alles wordt besproken waar u behoefte aan heeft. Het eerste gesprek is kosteloos en hierin wordt al een heleboel met u doorgenomen. Het gewenste hypotheekbedrag wordt vastgesteld waarbij tevens wordt gekeken naar de kosten die daaruit voortvloeien. Daarnaast wordt uw klantprofiel in kaart gebracht en worden de tarieven van dit bedrijf met u besproken. Deze transparante manier van werken zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan en u constant duidelijkheid heeft.

Zet de hypotheek van uw woning in Amsterdam vast

Zodra de beste offertes met u zijn besproken, kiest u degene die het best aansluit op uw wensen en situatie. De gekozen hypotheek kunt u bij Pesschier & Lormans vastzetten. Zij dragen zorg voor financiële administratie en afhandeling. Alle betrokken partijen – de notaris, makelaar, hypotheekverstrekker en verzekeraar – worden tijdig op de hoogte gesteld. Zo kunt u soepel en spoedig de feitelijke eigendomsoverdracht tekenen.