NLcar
Image default
Auto's en Motoren

Bedrijfswagen verkopen? Snel en kosteloos uw bedrijfsauto bestelbus of zakelijkeauto laten taxeren o

 

Uw bedrijfswagen verkopen? Dan komt u al snel uit bij wijkopenbussen.nl. Een bedrijfswagen verkopen is niet zo eenvoudig als dat het lijkt. De tijden dat je een bordje ‘’te koop’’ achter de ramen hangt of een briefje ophangt bij de supermarkt zijn voorbij. Wil je de bedrijfswagen zelf verkopen via een marktplaats, of ruil je hem in bij een bedrijfswagen dealer?

Linksom of rechtsom, bij Wij Kopen Bussen bieden wij het totaalpakket waarmee u uw auto direct kan verkopen. U kunt bij ons altijd terecht voor een gratis taxatie, verkoopadvies voor de bedrijfswagen of de dagwaarde berekening. De dagwaarde is een belangrijk meetpunt om in de gaten te houden. Na de berekening van de dagwaarde behoudt u zelf volledig de keuze of u uw bedrijfswagen aan ons verkoopt of het gewoon even zelf probeert.

Wanneer u eenmalig uw kenteken invoert ontvangt u direct een prijs voor uw bedrijfswagen. Als opkoper van bedrijfswagens bieden wij u meestal de actuele marktwaarde van uw bedrijfswagen, altijd eerlijk en direct! De geboden prijs wordt ook gemeten afhankelijk van de algehele staat van uw bedrijfswagen.

 

Bedrijfsauto verkopen naar waarde

Met onze jarenlange ervaring begrijpen wij de jaarlijkse waardevermindering van bestelbussen en wij kunnen deze bijzonder nauwkeurig inschatten.

U kunt uw bedrijfsauto verkopen via Wijkopenbussen.nl door uw bedrijfsauto online aan te melden. Na de aanmelding ontvangt u een bod voor uw bedrijfsauto waarna u op basis van het bod een afspraak kunt inplannen voor een taxatie op 1 van de locaties van Wij Kopen Bussen.

Op werkdagen zijn wij geopend tot 22:00. Wilt u na 18:00 langskomen? Dan maken wij graag een afspraak met u, hierna kunt u ook binnen 24 uur terecht voor de bedrijfswagen taxatie. Lukt het u niet om op werkdagen langs te komen? Dan zijn wij ook op zaterdagen geopend!

Tijdens de RDW erkende taxatie wordt de auto volledig gekeurd. Vervolgens brengt de taxateur een bod uit op uw bedrijfsauto waarna deze direct verkocht kan worden.

Indien u ervoor kiest om uw bedrijfsauto direct te verkopen ontvangt u van ons een RDW Vrijwaring en het totale bedrag op uw rekening of contant.

 

https://wijkopenbussen.nl/