NLcar
Image default
Computers / Internet

Patchkast

Een patchkast is te vergelijken met een meterkast, alleen dan voor uw netwerk. In deze kast komen alle kabels samen en kunnen ze worden aangesloten op een modem, switch of router. Is er in een andere ruimt nog meer apparatuur aanwezig? Dan kunt u ervoor kiezen de kabels door te patchen. Zoekt u een goede patchkast tegen een scherpe prijs? U vindt het bij patchkast.nl. Hier heeft u een ruime keuze uit 19 inch en 10 inch patchkasten

Afkomst naam patchkast

De term patchkast komt uit het Engels en vindt zijn oorsprong in het verbinden en aan elkaar knopen. In Europa wordt er vaak voor een patchkast gekozen om voor netwerkoplossingen. Welke toepassing op welk aansluitpunt wordt aangeboden wordt bepaald i de patchkast. Er is vaak een patchlijst waarop staat welke aansluiting met welke toepassing verbonden is. Wel is het een uitdaging om deze lijst up to date te houden door de vele wijzigingen die plaatsvinden.

19 inch rack

Onder een rack wordt als het ware het skelet van een patchkast verstaan. Bent u op zoek naar een 19 inch rack? Patchkast.nl heeft diverse varianten voor u. Een rack is opgebouwd uit twee 19 inch montageprofielen en hebben geen beplating aan de boven-, onder- of zijkant. Hierdoor wordt er ook geen warmte vastgehouden.

Wat is een goede patchkast?

Een kast die aan uw wensen voldoet en van goede kwaliteit is gemaakt. Hoewel het logisch klinkt, is dit niet vanzelfsprekend. Bepaal daarom altijd wat uw verwachtingen zijn voordat u tot aankoop overgaat. Komt u er niet helemaal uit? Laat u gerust adviseren door de specialistische medewerkers van patchkast.nl. Kiest u voor een patchkast, dan kiest u voor zekerheid. Met een patchkast zorgt u ervoor dat uw netwerkoplossingen overzichtelijk en veilig worden opgeborgen. Benieuwd naar het assortiment? Breng een bezoek aan patchkast.nl.

http://www.ds-it.nl/