NLcar
Image default
Computers / Internet

Opslagman: nooit meer ruimte tekort!

Met de opslagruimtes van Opslagman hoeft u nooit meer ruimte tekort hebben. Dit verhuurbedrijf is al zestien jaar een vaste partner in opslagruimtes en hebben inmiddels vier vestigingen in heel Nederland. Oorspronkelijk was het bedrijf een vastgoedbedrijf maar de laatste jaren hebben zij de focus gelegd op het verhuren van opslagruimtes. Iedereen heeft wel eens behoefte aan extra ruimte in zijn huis, kantoor of berging. Ruimte tekort kan soms vervelende dingen met zich mee brengen. Een kantoor die overvol zit kan ervoor zorgen dat u uw motivatie verliest om te werken of dat u zich simpelweg niet meer kunt concentreren door alle chaos om u heen. Met een opslagruimte kunt u dit probleem snel en eenvoudig verhelpen.

De opslagruimtes van Opslagman

De opslagruimtes van  Opslagman kunt u bij vier verschillende vestigingen vinden. Één van deze vestigingen is Utrecht. Deze vestiging is ook makkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Zeist, De Bilt en Woerden omdat het zich op steenworp afstand bevindt van Utrecht Leidsche Rein. U kunt uw goederen opslaan in één van de boxen voor zolang u zelf wilt – dit kan zeer tijdelijk zijn maar ook voor een langere tijd. Met behulp van uw persoonlijke toegangscode heeft u iedere dag toegang tot uw inboedel tussen zes uur ’s ochtends en elf uur ’s avonds. Dit tijdslimiet is ingesteld om de veiligheid van de ruimtes en uw goederen te bevorderen. Om uw eigen ruimte nog meer te beveiligen, wordt het aangeraden om zelf een hangslot aan te schaffen en deze aan uw box te bevestigen. U kunt de boxen in diverse afmetingen huren. De kleinste en goedkoopste ruimte is al 3m3. Deze is ongeveer één meter breed en drie meter hoog. De andere afmetingen die u kunt huren zijn 6, 10, 16, 25, 33 en 66 m3.

De voordelen

De voordelen van een opslagruimte zijn duidelijk. U kunt plaats maken in de desbetreffende ruimte zonder dat u deze spullen elders bij iemand thuis hoeft op te slaan. Op deze manier heeft u zelf dagelijks toegang tot uw inboedel. Ook kunt u hierbij gebruik maken van een goedkope ophaalservice zodat u niet zelf alles hoeft te vervoeren, ten slotte kunt u zelf alles online regelen iedere minuut van de dag.