NLcar
Image default
Telefonie

Hoe zit het met video en de iPhone 8, wat kun je er mee?

Wat is er tegenwoordig allemaal mogelijk met de camera van een iPhone 8

Deze is alleen voor de iPhone 8 Plus. Als Portretmode niet genoeg was, heeft iPhone 8 Plus de functie Portretverlichting. Het wordt geleverd in vijf verschillende soorten lichteffecten: natuurlijk licht, studiolicht, contourlicht, toneellicht en podiumlichtmono. In plaats van filters toe te passen, maakt portretverlichting gebruik van de dubbele camera’s om verschillende verlichtingsopties te bieden.

Je hebt verschillende effecten beschikbaar op de iPhone 8 video app

Om de effecten te gebruiken, opent u gewoon de camera-app en tikt u op de portretmodus naast de foto. U ziet nu Natuurlijk licht met enkele ronde logo’s boven het sluiterpictogram. Houd ingedrukt en beweeg uw vinger door de carrousel om tussen alle opties te bladeren.

Kies er een en tik op het sluiterpictogram – als je in de verte bent – om een ​​foto te maken. Een korte opmerking van Apple: voor de effecten Stage Light en Stage Light Mono moet je de woorden in de cirkel zo veel mogelijk invullen met zo weinig mogelijk achtergrondinformatie.

Portretmode neemt nu niet langer twee foto’s op – foto die u nu naar Foto’s kunt gaan, kies de Portrait-foto, bewerk en klik op het logo van het fotoportret bovenaan. Het kan transparant worden, wat betekent dat het portreteffect is uitgeschakeld. U kunt dus een ander lichteffect onder aan het scherm kiezen.

Hoe kun je er voor zorgen dat je een zo hoog mogelijke resolutie kunt gebruiken voor video

Zowel de iPhone 8 als de iPhone 8 Plus hebben een upgrade gekregen als het gaat om videokwaliteit. Beide apparaten kunnen nu tot 4K opnemen met 60 frames per seconde en 1080p bij 240 fps voor slow motion video. Om je video’s in hoge resolutie vast te leggen, ga je naar Instellingen> Camera> Video opnemen en zie je een lijst met opties om uit te kiezen. Er is een apart gedeelte over slow motion video-instellingen onder Camera getiteld Rec

https://vergelijk-mobiele-telefoon.nl