NLcar
Image default
Computers / Internet

iPhone 6 hoesje overal te gebruiken

Als je een iPhone 6 hoesje koop wil je natuurlijk dat je die overal kan gebruiken. Zowel in de auto als in de sportschool. Met de hoesjes van iphoneHoesjes.nl heb je altijd een geschikt hoesje voor iedere situatie.

iPhone 6 hoesje in de auto

In de auto is het noodzaak dat je een iPhone 6 hoesje hebt waarmee je veilig handsfree kunt bellen. Met de magnetische houder van iPhoneHoesjes.nl kun je je toestel gemakkelijk vastklikken in een houder voor optimaal zicht. Dit is ideaal voor in je auto, camper of andere voertuigen. Het magnetische plaatje klik je op je telefoon of hoesje en in een beweging klik je je telefoon op de houder zonder dat je auto beschadigt. Wil je je telefoon niet ergens aan bevestigen maar los in de auto leggen dan wil je natuurlijk niet dat je toestel door de hele auto heen schuift. Hiervoor hebben ze bij iPhoneHoesjes.nl de zogenaamde jelly sticky pad. Dit is een pad die gemaakt is van speciaal materiaal waardoor je iPhone 6 en andere eigendommen erop blijven liggen. Als je deze op je dashboard aanbrengt heb je al je spullen binnen handbereik zonder dat het bij iedere bocht verschuift.

iPhone 6 hoesje in de sportschool

Ook in de sportschool kun je niet zonder een iPhone 6 hoesje. Natuurlijk gaat je telefoon mee naar de sportschool. Niet alleen omdat je bereikbaar wil zijn maar er zijn ook talloze apps waarmee je je sportprestaties kunt vastleggen op je telefoon. Dan is het natuurlijk wel fijn dat je je telefoon in een handig iPhone 6 hoesje hebt waarmee je gemakkelijk kunt bewegen en niet steeds bang hoeft te zijn dat je iPhone per ongeluk uit je broekzak valt. Bij iPhoneHoesjes.nl hebben hiervoor de perfecte oplossing, namelijk de sportarmband. Deze band is gemaakt van nylon materiaal met velco straps zodat hij comfortabel om je arm past. Je telefoon klik je er gemakkelijk in en kun je ook goed blijven bedienen door het heldere plastic front screen. Zo kun je comfortabel joggen, fietsen, wandelen of fitnessen en tegelijkertijd bijvoorbeeld muziek luisteren op je iPhone. Ook zijn er bij iPhoneHoesjes.nl speciale iPhone 6 hoesjes te verkrijgen waarmee je je telefoon op je fiets kunt bevestigen. Dus welke sport je ook beoefent, met de hoesjes van iPhoneHoesjes.nl is je telefoon altijd goed beschermd en sport je toch comfortabel.