NLcar
Image default
Computers / Internet

HP PageWide printer en de voordelen voor u

Dankzij de HP PageWide printer zijn werkprocessen in de loop der jaren sterk veranderd: meer werk kan intern door medewerkers worden geproduceerd. Dankzij de innovatieve technologische vooruitgang die het mogelijk maakt dat mensen in minder tijd meer gedaan krijgen. Dankzij deze printer hoeft uw bedrijf niet langer uit te wijken naar externe bedrijven wat betreft kwalitatief uitstekend printwerk. De vooruitgang in printtechnologie heeft nu ook het professioneel printen in huis betaalbaar en wenselijk gemaakt.

Waarom een HP PageWide printer?

Een HP PageWide printer van Repromat zorgt voor een reducering in het reguliere kostenplaatje. Het kostenplaatje omvat: papier, de inkt en het stroomverbruik dat nodig is om te kunnen printen, samen met het onderhoud om de printer in goede staat te houden. Al deze kosten zijn beduidend minder wanneer er gebruik gemaakt wordt van een HP PageWide printer.

Een langzame printer kan de productiviteit van uw medewerkers verlagen waardoor een reguliere printer maar weinig opdrachten kan uitvoeren. Hierdoor kunnen andere (spoed) opdrachten in het geding komen. Wat de betrouwbaarheid van een reguliere printer niet ten goede komt. Van een reguliere printer worden ook afdrukken van bedrijfskwaliteit gevraagd: heldere, levendige kleuren en kraakhelder zwart. Kleuren die professioneel zijn. Met een HP PageWide printer weet je zeker dat er constante kwaliteit geleverd wordt.

Hoe werkt het dan?

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs voor bedrijven die 6.000 of meer vellen per maand printen. Hij werkt anders dan de reguliere laserprinters. In plaats van gebruik te maken van afdrukkoppen die heen en weer bewegen, heeft deze revolutionaire printer een printer balk die de hele breedte van de pagina in één keer print. Het resultaat is snel afdrukken – maar liefst 75 pagina’s per minuut; dat is bijna het dubbele van de snelheid van de gemiddelde laserprinter. Met deze snelheid geen tijdverlies. De printer heeft een geïntegreerd afdrukkop- en inkt afgiftesysteem dat de inktuitvoer in één keer maximaliseert. De inktopslag wordt gescheiden gehouden van de afdrukkop, waardoor het mogelijk wordt om meer inkt opslagcapaciteit op te nemen, wat de noodzaak om cartridges te vervangen tussen print runs minimaliseert.

Heeft u behoefte aan grotere afdrukcapaciteit die uw afdrukkosten niet verhogen? Neem contact met Repromat op om te zien welke HP PageWide printer het beste bij uw behoeften past.