NLcar
Image default
Financieel

Hoe krijg je Bitcoins

Er zijn eigenlijk twee manieren om bitcoins te ontvangen; Er is echter een belangrijk ding dat u hoeft te weten over deze manier. Je moet voorzichtig zijn omdat er veel oplichting en malware zijn die je informatie kunnen stelen. Dit artikel leert u hoe u Bitcoins veilig kunt krijgen.

  

Ten eerste zijn er twee manieren om bitcoins te krijgen; De eerste methode is het meest veilig, maar ook het moeilijkst om te leren hoe te doen. Dit komt omdat om deel te nemen aan de digitale valutamarkt die u een technische vaardigheid moet hebben. Gelukkig hoeft u dit niet te leren hoe u dit kunt doen via een conventioneel leersysteem. Gelukkig zijn er nu verschillende bekende hoe je bitcoins-gidsen op internet kunt krijgen. Zoek eenvoudig Bitcoin op Google, en u vindt vele bronnen en video’s die u onderwijzen hoe u Bitcoins zonder veel moeilijkheden kunt krijgen.

 

Een andere manier om deze munten te ontvangen, is via Merchant-directories.

Veel handelaren om debetkaarten te accepteren als betaling voor hun goederen, en veel mensen geven er de voorkeur aan om met dergelijke kaarten te betalen. Als u besluit om via een bankpas te betalen, moet u de Merchant-map met uw persoonlijke identificatienummer (PIN). Zodra u deze informatie hebt, kunnen verkopers eenvoudig controleren of uw account actief is of niet.

 

Een veel handige manier om bitcoins te krijgen is door gespecialiseerde portemonneeprogramma’s te gebruiken. Deze programma’s zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw geld door te brengen, terwijl u het veilig houdt tegen ongeautoriseerde toegang. Sommige portefeuilles, zoals CryptoBox, bieden het vermogen om op internet te transacties. Voordat u besluit om Bitcoins te kopen, zou het de voorkeur hebben om eerst wat aanvragen uit te proberen, om te zien welke overeenkomt met uw behoeften.

 

Er zijn verschillende manieren om een aanzienlijk deel van het inkomen te verdienen als u besluit om gespecialiseerde portefeuilletoepassingen te gebruiken om bitcoins te kopen. Eén methode is door het verdienen van de kosten voor elke verkoop die u maakt. Er zijn verschillende sites online waarmee u geld verdient door marktonderzoek te voeren en meningen aan verschillende producten te bieden. De informatie die u verstrekt, wordt gebruikt om een onderzoeksdatabase te compileren, die het bedrijf later gebruikt om verschillende producten te promoten en verkopen.

Door een aanzienlijk bedrag te verdienen via op kosten gebaseerde activiteiten, kunt u een fatsoenlijke winst verdienen zodra u uw inkomsten begint te gebruiken om bitcoins te kopen.

 

De andere kant op is door een stel privésleutels van verschillende websites online te krijgen en deze in verschillende openbare webportefeuilles te installeren. Deze openbare webportefeuilles bevatten uw privésleutels, die veilig kunnen worden gebruikt om transacties met andere mensen te maken. U kunt uw sleutels ook verkopen om extra contant geld te krijgen. Mogelijk wilt u ook een aantal gratis openbare webportefeuilles bekijken die online beschikbaar zijn, hoewel ze meestal minder privétoetsen bevatten en hun functionaliteit en beveiligingsniveau niet zo veilig zijn als die van betaald voor webportefeuilles.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester