NLcar
Image default
Computers / Internet

Haal alles uit je PlayStation 4 met PS Plus

Wil je alles uit je PlayStation halen? Neem dan een PS Plus abonnement. Zo heb je de beschikking over een online multiplayer, maandelijks nieuwe games en exclusieve kortingen. Online multiplayer geeft je games een extra dimensie. Zo kun je de leukste of spannendste games spelen met andere PS 4 spelers. Of het nou vechtgames of sportgames zijn, games voor het hele gezin of rijden of racen. Het kan allemaal. De online multiplayer op PS4 barst van de levendige, bruisende community’s boordevol spelers zoals jij. Je kunt een aantal van hen hier ontmoeten, ontdekken waar ze vandaan komen en ontdekken waarom ze zo houden van online gamen met PS Plus.

Nieuwe games en exclusieve kortingen

Natuurlijk heb je je favoriete games maar wat is het geweldig om elke maand te kunnen beschikken over nieuwe. Wie weet vind je een game waar je alsnog helemaal aan verknocht raakt. Eentje waar je zelf nooit op was gekomen. En het zijn niet de minste games die voor je geselecteerd worden. Zo heb je aardig wat voordeel te pakken. Maar niet alleen met games ook andere exclusieve kortingen staan je te wachten. In de PlayStation Store kun je shoppen met soms wel 60 procent korting. En dat zijn geen uitzonderingen.

Een variatie aan abonnementen

Om gebruik te maken van al deze aantrekkelijke mogelijkheden heb je een abonnement nodig. Deze is gemakkelijk online te regelen. Je hebt niet per se een creditcard nodig. Met een PS Plus Card ligt alles binnen handbereik. Ze bestaan voor verschillende periodes. 1 Maand, 3 maanden of 12 maanden. Met de PS Plus 3 maanden heb je een mooi abonnement te pakken. Hiermee leg je je niet meteen voor langere tijd vast maar heb je toch voldoende ruimte om je games te spelen. Abonnementen worden automatisch verlengd tenzij je aangeeft dat niet te willen. Gemak dient de mens!

https://www.dreamgame.nl