NLcar
Image default
Computers / Internet

Enkele voordelen van Cloud telefonie op een rij

Cloud telefonie is kostenbesparend. De besparing varieert van 40 % tot maar liefst 70 % op al het huidige zakelijke belverkeer inclusief de kosten voor het huidige abonnement. Uw medewerkers bellen onderling gratis. Zelfs als hun vestigingen van elkaar verschillen.

Cloud telefonie levert een betere bereikbaarheid op en biedt ook nog eens meer functionaliteiten dan traditioneel bellen. Hierdoor zal uw professionaliteit toe nemen.

Cloud telefonie is schaalbaar

Cloud telefonie kan met de groei van uw bedrijf meegroeien. Op korte termijn is een uitbreiding van de IP-aansluitingen door De Nederlandse Provider te realiseren. Telefoontoestellen zijn aan iedere locatie binnen uw netwerk te koppelen. Werken op locatie of binnen een andere vestiging dan uw standaard standplaats levert geen problemen op voor uw klanten of zakelijke relaties. U bent altijd met hetzelfde nummer bereikbaar. Of u nu thuis werkt, of en route bent. Bent u ZZP’er of heeft u zelfs meer dan 1.000 medewerkers in dienst? Cloud telefonie is voor iedereen toegankelijk. U kunt uw eigen pakket samenstellen en alleen betalen voor wat u nodig heeft. Dat is zowel eerlijk als fijn! Als ZZP’er stelt u immers andere wensen aan uw communicatieplatform dan als CEO van een bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers.

Cloud telefonie is stabiel en betrouwbaar

Met Cloud telefonie maakt u gebruik van het intelligente IP-netwerk van De Nederlandse Provider. Een uiterst betrouwbaar netwerk, dat maakt de kans op uitval of een slechte telefonische bereikbaarheid van uw organisatie uiterst klein. Met een goede telefonische bereikbaarheid zorgt u ervoor dat er een goede communicatie mogelijk is, dit zorgt direct voor een goede reputatie bij uw klanten en toekomstige klanten. Om onze moderne wereld is een goede communicatie niet meer weg te denken, waardoor communicatie een intensieve rol speelt bij alle diensten die u binnen uw bedrijf aanbiedt.

Cloud telefonie zorgt voor vaste maandlasten

Met Cloud telefonie via De Nederlandse Provider haalt u zekerheid in huis. U betaalt een vast bedrag per maand op basis van de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers c.q. telefoontoestellen. Zo zorgt u met Cloud telefonie ervoor dat u nooit voor een verrassing komt te staan.