NLcar
Image default
Financieel

Een financieel adviseur uit Den Haag voor particulieren, bedrijven en topsporters

Er zijn een heleboel momenten in uw leven waarbij financieel advies krijgen handig is. Gaat u een bedrijf starten, samenwonen of gaat u met pensioen? Moet er een jaarrekening opgesteld worden of moet er belastingaangifte gedaan worden? Wanneer u een financieel adviseur in de arm neemt, wordt er met een frisse en deskundige blik naar deze zaken gekeken. Een onafhankelijk financieel adviseur denkt vaak net een stapje verder en is daardoor in staat om u gedegen advies te geven met oog op de toekomst. Een financiële adviseur helpt u graag door zijn kennis en ervaring voor u in te zetten en geeft advies zonder daar zelf belang bij te hebben. Wanneer u een dergelijk financieel adviseur zoekt in de omgeving van Den Haag, zit u goed bij Punt & Van de Weerdt .

Een financieel adviseur voor starters, particulieren & topsporters

Bij dit adviesbureau werken gespecialiseerde belastingadviseurs die belastingadvies op maat geven. Dit advies geven ze werkelijk aan iedereen. Voor starters, particulieren & topsporters staan zij klaar. Onder bedrijven kunt u grote en kleine bedrijven, beginnende ondernemers en internationale bedrijven verstaan. Werkelijk iedereen dus! Wanneer u een financieel adviseur een professionele blik op uw fiscale en financiële werkzaamheden wilt laten werpen, schakelt u hen in. Zij wonen regelmatig fiscale cursussen en studiebijeenkomsten bij, waardoor hun kennis te allen tijde up-to-date is. Tevens overleggen zij regelmatig in en extern over financiële kwesties die zij behandelen. Door hun kennis te bundelen met andere adviseur, bent u verzekerd van een advies dat uit verschillende standpunten benaderd is.

 

Ontdek de mogelijkheden

Gaat u belastingadvies aanvragen, moet er een jaarrekening opgesteld worden of wilt u dat uw sportieve carrière optimaal fiscaal wordt ingericht? Punt & Van de Weerdt houdt zich intensief bezig met de fiscale aspecten van professionele sportbeoefenaars, ondernemers en particulieren. Door hun jarenlange expertise bent u dan ook verzekerd van het allerbeste advies. Voor een financieel adviseur van dit bureau uit Den Haag neemt u het best telefonisch contact met hen op. Dan gaan zij graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.defiscalisten.nl/