NLcar
Image default
Computers / Internet

De vele voordelen voor PlayStation Plus-leden

PlayStation Plus leden krijgen elke maand heel veel voordelen. PS Plus-leden kunnen bijvoorbeeld elke maand voor € 69,98 aan games downloaden. Daarnaast krijgen PS Plus leden hoge kortingen in de PlayStation Store. Bijvoorbeeld 42% korting op The Lost Legacy, of 40% op Nioh complete edition. En zelfs 60% korting op The last of us Remastered. Of scoor een exclusieve gratis glider en een unieke outfit die je kunt gebruiken in de game.

PS Plus voor de echte teamplayer

Speel je graag in teams dan is dat mogelijk met de toernooien die georganiseerd worden. Sluit je aan bij een team of stel zelf een team samen van maximaal 100 PS Plus-spelers en doe mee aan ESL-teamtoernooien op PS4. Op de evenementenkalender op het beginscherm van je PS4 kun je zien welke toernooien eraan komen. Schrijf je in met je team en deel je resultaten terwijl je samen vecht voor de ultieme overwinning. Het spelen in teams geeft een heel nieuwe dimensie aan gamen en wordt door velen als de ultieme game-ervaring gezien.

Kies het juiste PS Plus abonnement

PS Plus kent verschillende abonnementen. Zo is er voor iedere portemonnee een geschikt abonnement. En soms weet je bijvoorbeeld dat je een aantal maanden niet veel tijd hebt om te gamen. Dan is het niet handig om je voor een jaar vast te leggen. Maar ben je een echte die hard, en weet je zeker dat je niets wilt missen? Dan is de PS Plus 12 maanden de beste deal voor jou. Je kan je favoriete game blijven spelen en daarnaast kan je gebruik maken van de vele voordelen die Plus-leden hebben. Wil je zeker zijn dat je ongehinderd door kan spelen? Schaf dan nu de PS Plus 12 maanden aan en dompel je onder in de wonderlijke werelden die PlayStation je te bieden heeft.

https://www.dreamgame.nl