NLcar
Image default
Computers / Internet

Computer loopt vast Katwijk

 

U weet niet meer wat u moet doen omdat uw computer steeds vastloopt. SAM IT Services in Katwijk kan u hierbij helpen. Gebruikt u uw device voor werk? Dan weet u dat wanneer deze traag is of telkens vastloopt het uw werkprestaties niet ten goede komt.

Zelf valt er een hoop te doen om dit te voorkomen, en zelfs om het te repareren. Maar soms komt u er niet uit, in dat geval kunt u met de computer die steeds vastloopt naar een professionele partij te Katwijk stappen om deze te laten schoonmaken.

Algemene controle

Om te beginnen vind er een algemene controle plaats. Vaak is er direct bekend of wij het apparaat kunnen opschonen. Zo hoeft u niet onnodig lang te wachten op een uitslag. SAM IT Services werkt met erkende methodes om te achterhalen waar precies de oorzaak ligt van het feit dat uw computer steeds vastloopt.

Mocht het probleem schuilen in te veel programma’s of dat de harde schijf te veel belast wordt dan kan er een zogeheten ‘cleaner’ op worden losgelaten. Het fysiek laten schoonmaken van de laptop of PC is tevens een mogelijkheid.

Computer opnieuw laten installeren

Soms is het beter om uw computer opnieuw te laten installeren, dan bent u van alle overtollige achtergrondprogramma’s af en hoeft u ook niet uit te zoeken welke processen u wel en niet wilt behouden. Uiteraard blijven uw werkbestanden bewaard.

SAM IT Services voor Katwijk kan Windows voor uw opnieuw installeren, met zo’n nieuwe installatie van een besturingssysteem begint u als het ware met een schone lei.

Professionele PC en laptop service

Voor professionele PC en laptop service heeft u professionals nodig. Bij ons bedrijf voor Katwijk zijn specialisten werkzaam die klantgericht te werk gaan bij een computer die vastloopt.

Wij hanteren een no cure no pay methode en testen de werkprestaties met erkende manieren en tools.

Bovendien valt er genoeg zelf te doen om te voorkomen dat uw laptop of PC onderhevig wordt aan invloeden van buitenaf op het internet. Voor advies hierover kunt u spreken met een van de medewerkers van SAM IT Services voor Katwijk over het vastlopen van uw computer.