NLcar
Image default
Electronica en Computers

Zo kan het Kentico CMS ook voor uw bedrijf voordeel bieden

Als u uw online systemen optimaal wilt kunnen beheren, dan is het Kentico systeem wellicht iets voor u. Dit systeem zorgt voor een probleemloze koppeling tussen applicaties en het probleemloos onderling uitwisselen van allerlei data. Het API Management wordt op deze manier kinderspel. Ook voor ondernemers die niet zo heel veel IT-kennis hebben, wordt het met het Kentico CMS mogelijk om bepaalde handelingen voor de online systemen gewoon zelf uit te voeren. Dit bespaart vaak tijd en in de meeste gevallen ook kosten. Steeds meer bedrijven stappen daarom over op een dergelijk systeem.

Het beheren van API’s eenvoudig reguleren

Het API Management is voor veel bedrijven een belangrijk item, maar het ontbreekt vaak aan de nodige kennis. Natuurlijk kunt u binnen uw bedrijf een medewerker laten opleiden om te werken met het Kentico CMS. Dit systeem zorgt ervoor dat alle applicaties optimaal met elkaar samenwerken. Het is eenvoudig om wijzigingen aan te brengen en opties in- en uit te schakelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een deel van uw website alleen toegankelijk maken voor betalende abonnees. Alleen zij kunnen dan content zien of bepaalde handelingen verrichten. Denk bijvoorbeeld aan een datingsite waar alleen betalende leden de informatie van andere leden kunnen inzien, zodat deze niet toegankelijk is voor iedereen die toevallig de website bezoekt.

Een bedrijf dat u kan ondersteunen

Een bedrijf dat uitstekend overweg kan met het Kentico CMS en u hierbij optimaal kan ondersteunen is Datacon. Het API Management van uw bedrijf is bij dit bedrijf in zeer goede en vertrouwde handen. Op de website kunt u meer lezen over de uitgebreide dienstverlening. Wilt u ook profiteren van deze uitgebreide knowhow? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. De contactgegevens vindt u eveneens op de website. Een offerte voor het verlenen van ondersteunende diensten is uiteraard ook altijd vrijblijvend.