NLcar
Image default
Computers / Internet

Wat is mijn auto waard

 

Van plan je auto te verkopen? Laat hem dan snel en eenvoudig taxeren zonder zelf kosten te maken! Je kunt namelijk bij http://gratistaxatieauto.nl/ je auto gratis laten taxeren.

 

Nietszeggende taxaties

Veel taxatie sites zijn nietszeggend, want wat heb je aan een taxatiebedrag als je de auto daarvoor niet kunt verkopen? Je hebt veel meer aan een concreet bedrag waarvoor je de auto ook echt kunt verkopen.

Hoe werkt Gratis Taxaxtie Auto

Gratis Taxatie Auto werkt op basis van een autoveiling. Hier kun je gratis en vrijblijvend je auto aanmelden. Wanneer je auto in de veiling komt te staan dan kunnen de aangesloten autobedrijven een bod uitbrengen. Bieden door de bedrijven kan 24 uur lang. Wanneer de tijd is verstreken sluit de veiling en krijg je het hoogste bod teruggekoppeld. Zo weet je precies wat je auto waard is. Het mooiste komt nog… Je kunt namelijk gegarandeerd je auto verkopen aan de hoogste bieder.

 

Aanmelden is eenvoudig

Je kunt je auto vrijblijvend aanmelden en er zitten geen kosten aan vast. Aanmelden doe je door het kenteken van de auto in te vullen. De computer zoek de voertuiggegevens erbij en dat scheelt weer invulwerk. Daarna geef je wat informatie over de auto zelf. Denk daarbij aan de uiterlijke staat en onderhoud. Is je aanmelding compleet, dan sta je binnen korte tijd gratis in de veiling en kan het bieden beginnen. Tip: zorg voor een paar goede foto’s. Dit verhoogt het bod namelijk.

 

Verkopen niet verplicht

Verkopen is natuurlijk niet verplicht bij een gratis autotaxatie. Wil je puur en alleen weten wat je auto waard is, dan is dit dé manier. Wil je hem meteen verkopen omdat de prijs je aanstaat? Dan kun je dat met een druk op de knop regelen. Ook het verkopen van je auto is 100% gratis.

 

Conclusie

De beste manier om je auto te taxeren is om hem voor te leggen aan potentiële kopers en hen te vragen wat ze voor de auto zouden geven. Zodoende weet je de echte verkoopprijs binnen korte tijd! Probeer het zelf een uit. Je loopt geen risico en maakt geen kosten.