NLcar
Image default
Computers / Internet

Ontdek wat Hosted Telefonie is

In dit blog lees je wat hosted telefonie precies is en ontdek welke voordelen De Nederlandse Provider je te bieden heeft op dit vlak ten opzichte van traditioneel bellen. Er zijn vele verschillende opties voor u binnen handbereik voor u als het gaat om hosted telefonie. Hosted telefonie kan de efficiëntie en productiviteit van uw medewerkers aanzienlijk verhogen. En u zou niet hoeven zoeken naar een passende oplossing voor al uw behoeftes, ongeacht de aard van de wensen en uw budget. De professionals van De Nederlandse Provider helpen u graag bij het bepalen van de meest geschikte opties voor u wat betreft hosted telefonie.

Wat is Hosted Telefonie?

Hosted telefonie wordt soms ook wel cloud telefonie of Voip bellen genoemd. Wanneer u investeert in hosted telefonie krijgt u de beschikking over een telefoonsysteem dat in al uw gesproken communicatie behoeften voorziet, tegen een zeer betaalbare prijs. Daarmee maakt u van uw bedrijf een toonaangevende wereldwijde business zonder dat het u een astronomische investering kost. Met communicatie via hosted telefonie verloopt alle communicatie via het internet. Het biedt kleine tot middelgrote bedrijven de mogelijkheid gebruik te maken van technologieën die voorheen alleen beschikbaar waren voor de grootste ondernemingen en stelt hen in staat om aanzienlijke besparingen te realiseren.

Hosted Telefonie is prijsgunstig

Voor hosted telefonie betaalt u via De Nederlandse Provider per gebruiker per maand, dat betekent dat u voor deze dienst niet meer betaalt dan wat u nodig heeft. En wat nog belangrijker is? U kunt uitbreiden of terugschalen geheel in lijn met de behoeften van uw bedrijf. Hosted telefonie oplossingen zijn eenvoudig en snel te installeren.

Hosted Telefonie, ook wel Voip Bellen genoemd

Hosted telefonie of Voip bellen verwijst naar gesprekken die worden aangeboden via het internet. Mensen zijn al vele jaren in staat om op deze manier te communiceren, maar het niveau van efficiëntie en betrouwbaarheid is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Hosted telefoniesystemen worden nu geacht net zo betrouwbaar te zijn als traditionele systemen. Wat hosted telefonie extra aantrekkelijk maakt voor veel bedrijven is dat zij niet meer te maken krijgen met lopende onderhoudskosten vanwege meerdere telefoonlijnen.

 

Neem gerust contact op met De Nederlandse Provider voor een vrijblijvende offerte.