NLcar
Image default
Computers / Internet

Oh nee! De ISDN lijnen gaan verdwijnen! Wat moet ik nu doen?

Heeft u al gehoord dat de ISDN lijnen gaan verdwijnen aan het begin van 2019? nee?! Dan bij deze weet u dus dat u en uw bedrijf op zoek moeten naar een nieuw product om mee te telefoneren. Natuurlijk is het bericht dat u niet zo vaak krijgt. Maar geen paniek! Want er zijn veel andere mogelijkheden om met uw bedrijf te bellen. Bovendien zijn er ook verschillende soorten bedrijven die u daarin kunnen adviseren en helpen.

De ISDN lijnen verdwijnen, maar wat moet ik dan gebruiken om mee te bellen?

Omdat de ISDN lijnen verdwijnen, betekent niet dat uw bedrijf niet meer kan bellen. U moet alleen op zoek naar een andere oplossing voor het bellen. Bovendien zijn de ISDN lijnen niet meer van deze tijd en gaan ook niet meer mee met de innovaties. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei verschillende soorten moderne oplossing om te communiceren met het bedrijf en de klant. Bijvoorbeeld het product VoIP bellen. VoIP betekent Voice-over IP, dit houdt in dat u normaal kan telefoneren, maar de verbinding zal via het internet gaan. Dit is een moderne en snelle manier van communiceren. Het is de toekomst van het nieuwe telefonie. Een groot voordeel hiervan, in verband met traditionele telefonie, is dat deze moderne oplossing u bakken met geld bespaart, want u hoeft helemaal geen nieuwe telefooncentrale aan te schaffen en het bel verbruik wordt ook goedkoper. Dus allemaal redenen om dit geweldige product aan te schaffen, maar waar doet u dat?

De Nederlandse Provider helpt u!

De Nederlandse Provider helpt u graag met alles wat te maken heeft met ICT en telecom! Zij hebben de kennis en ervaring om u goed te adviseren in de producten en het helpen met installeren. Met een paar eenvoudige stappen heeft u dit product al geregeld bij ons en hoeft u verder niks meer te doen. De Nederlandse Provider regelt alles voor u. Van de installatie tot het bijhouden van updates. Wij zorgen ervoor dat de overstap eenvoudig wordt en dat u geen last heeft van ruis terwijl wij bezig zijn.

Bekijk de website

Wilt u meer weten over VoIP of andere producten van de Nederlandse Provider? Bekijk dan de website www.denederlandseprovider.nl voor meer informatie en probeer het één maand gratis!